Steba GP3S

59990 Ft

Üvegkerámia grill

Megbízható, tartós grillsütőt keres? Válassza a STEBA üvegkerámia grillsütőt, melynek használata kényelmes, tisztítása könnyű! Az üvegkerámia grillsütőhöz melegen tartó rács és nemesacél szélvédő is rendelhető.

Termék megvásárlása

Low-Fat grill

Üvegkerámia grillfelület

Max. 275°C

Melegentartó üzemmód

Készüljön fel a grill-szezonra a STEBA GP3 grillsütővel!

Az üvegkerámia grillsütőhöz tartozó kiegészítők hosszútávon jelentenek segítséget a grillezésnél. Próbálja ki a grillsütőhöz kapott ínyenc recepteket!

A GP3 grillsütő 7 fokozatú teljesítménye lehetővé teszi mindenféle alapanyag grillezését, de alkalmas melegen tartásra is, amely a grillsütőhöz tartozó melegen tartó ráccsal egyszerűen megoldható. Állítsa be a hőfokszabályozót a kívánt erősségnek megfelelően és készítsen egészségesebb ételt szerettei számára!

A kisült zsiradék a grill hátsó felén lévő zsiradékgyűjtő edénybe csöpög. Az üveg kerámia felület sütés közben is könnyen tisztán tartható, egy sütőlapáttal letolható a kisült maradék a grill-lapról. Az inox zsírgyűjtő edény egyszerűen kivehető tisztítható.

A GP3 grillsütő kint és bent is használható, így Önnek nem kell a grillparti időpontját függővé tennie az időjárástól. A grillsütőhöz tartozó nemesacél szélvédő meggátolja, hogy a grillételeket a szél kihűtse vagy a grillezésnél a kisült zsiradék kifröcsköljön. A fröccsenésgátló, szélfoghó melegen tartó rács készlet külön rendelhető.

A grillsütőnek nem csak használata egyszerű, de tisztítása is kényelmes, gyors. A grillsütő üvegkerámia felületének keménysége és tartóssága miatt a tisztításhoz zsíroldó vegyszer is használatható!

Ugyanez indokolja, hogy a grillsütőhöz húsvilla is használható, mivel az üvegkerámia felület kevésbé sérülékeny.

A grillsütő gyorsan melegszik fel, így nem szükséges használat előtt előmelegíteni.

Technikai adatok:

  • Teljesítmény: 1200W
  • Méret: 15 x 63 x37 cm
  • Grillfelület: 28 x 38 cm
  • Súly: 4,3Kg

2 év garancia

Cikkszám: SB GP3S Kategóriák: ,