STEBA VG400

94990 Ft

Elektromos BBQ Grill Kerámia sütőfelülettel

Álló, asztali grillsütő egyben? Ínyenc BBQ falatok? A Steba VG400 grillsütővel bármit az asztalra varázsolhat. A grillsütő extra nagy kerámia grillfelületével nagy vendégséget is fogadhat

Termék megvásárlása

Levehető fedél

Kerámia grillfelület

Integrált fűtőszál

Termosztát

Hőmérő a fedélben

Low-Fat technologia

Kivehető zsírgyűjtő tál

Álló grill

Nagy vendégséget vár? Ne készüljön rá napokig, grillezzen helyette! Hívja segítségül hozzá a nagyméretű VG400 grillsütőt! Nincs kormozás, sujtásozás, csak kapcsolja be a grillsütőt! Nem csak az előkészület, de a grillsütő használata, tisztítása is gyerekjáték.

Mega méretének, kerámia lapjának köszönhetően a VG400 egy kimondottan innovatív, egyedülálló grillsütő. A kerámia kevésbé kényes a tapadásmentes grillfelülethez képest, így már fém eszköz is használható ennél a grillsütőnél. A grillsütő a kerámia felülete praktikus és hosszan tartó.

A Steba VG 400 a német Haus & Garten Test magazin tesztgyőztes grillsütője.

A grillsütő low-fat technológiája is sokat hozzátesz a kényelmes és praktikus használathoz. Ráadásul gondoskodik egészségünkről is! Az elszenesedett, kiszáradt húsok ideje a VG400 grillsütővel lejárt! Az így készült ételek vitamin és ásványanyagban gazdagok maradnak.

A low-fat technológia lényege, hogy a kisült zsiradék a grillsütő lapról egy tartályába folyik össze, ahelyett hogy szanaszét fröcsögne!

A grillsütő termosztáttal rendelkezik, amivel beállíthatjuk a kívánt hőfokot. Ráadásul a kijelzőn szemmel is tarthatjuk a grillsütő aktuális hőmérsékletét. Annyi mindenen kell aggódnia, a grillsütő hőmérséklete miatt ne tegye!

A grillsütő BBQ készítésére is alkalmas, amivel az ínyenc vendégektől is kiérdemelhetjük az elismerő szavakat!

A grillsütő integrált fűtőszálai gyors felmelegítést és egyenletes sütést biztosítanak.

A masszív lábakon álló, de könnyen össze- és szétszerelhető grillsütőn találhatunk egy tartókonzolt a grilleszközöknek, egy gőzszelepet a fedélen, melyek az Ön további kényelmét és sikerét szolgálják!

Teljesítmény:                             2200 W
Grill felület mérete:                  53,5 cm átmérő, 2247 cm2
Magassága fedéllel:                  104 cm
Magassága –munkafelület:    81 cm
Szélessége:                                 68 cm
Asztali grillként magassága:   44 cm fedéllel, 21 cm fedél nélkül
Súlya:                                           12,3 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB VG400 Kategóriák: ,