a_stebarol

Bemutatkozik a STEBA

Németországban, Strullendorfban található a  Steba Elektrogeräte GmbH & Co. KG cég, mely a  Müller család vállalkozása már hosszú évtizedek óta.

STEBA a Grillspecialista szlogennel  illetett cég mára imázs váltáson esett át, s a grill készülékek gyártásán kívül más háztartási készülékeket is forgalmaz.

A STEBA folyamatosan nagy hangsúlyt fordít az innovációra.

Így a világon az elsők között fejlesztette ki háztartási gőzsütő készülékét, mely egyidőben képes párolni és sütni is, illetve ennek továbbfejlesztett változata már mikrohullámmal is kombinált.

Saját német gyárában még ma is készülnek elektromos háztartási készülékek ismert márkajelzéssel (OEM), mivel gyártókapacitásuk ezt lehetővé teszi.

Az árverseny miatt a cég stratégiájában az elmúlt évtizedben jelentős változásokat kellett eszközölni. Tulajdonosi döntés által a gyártósorok egy részét leállították, s a termékpaletta egyes elemeit ázsiai gyárak biztosítják. A minőség ellenőrzés azonban nem marad el, a német gyárban mintavételezéssel az erre specializálódott labor ellenőrzi a termékeket.

A készülék működésével kapcsolatban nem ért valamit?
Segítségre van szüksége?

Először minden esetben olvassa el a készülék használati utasítását! Amennyiben további kérdései merülnek fel az alábbi telefonszámon állunk rendelkezésére: 061-253-7285


Megsérült a készülék felülete? Eltörött az üveglap?

Ezek sajnos nem garanciális problémák, de a STEBA a tartozék utánpótlást is megoldja!
Telefonáljon vagy írjon: 061-253-7285  vagy

Nem működik a készülék, meghibásodott?
Nagyon ritkán, de a STEBA-nál is előfordulhat ilyen.
Telefonáljon és megbeszéljük, hogy készüléke hogy jut el szervizünkbe a leghamarabb.

VEVŐSZOLGÁLAT:     061- 253-7285