STEBA ZP1

14990 Ft

Citrusprés, narancs facsaró

A Steba ZP1 citrusprés, egyszerűen használható, praktikus készülék! Rozsdamentes acél ház, start/stop funkció, csendes, vezeték tárolása a Stebától megszokott, ötletességgel. Az tartozékok gépben moshatóak..

Termék megvásárlása

Két  facsaró fej

Mitől több a Steba citrusprés, mint egy narancsfacsaró?

A citruspréssel a citrom mellett a narancsot vagy akár a grapefruitot is tökéletesen ki tudja facsarni! Bármelyiket is fogyasztja szívesen, használja a ZP1 citrusprést!

A citrusprés rozsdamentes acélházának köszönhetően nem csak segítség a mindennapi vitaminfogyasztásban, de konyhájának méltó dísze is egyben. A citruspréshez tartozó kétméretű facsarófej lehetővé teszi a kisebb és nagyobb méretű citrusfélék azonos hatékonysággal történő facsarását. A citrusprés teljesítménye sem szab gátat a gyümölcsök méretének, fajtájának.

A készülék kábelét használat után a készülék aljában található helyre kell betenni, amivel egyrészt óvjuk a készüléket, másrészt egyszerűsítjük a tárolást, szállítást.

A citrusprés tisztítás is gyerekjáték, minden alkatrésze mosogatógépben mosható, így Önnek nem kell a frissen facsart narancslé kinyeréséért cserébe órákig szedegetni a rostokat a készülékből és környékéről!

Teljesítmény:     85 W
Mérete:                26 x 15 x 17 cm
Súly:                     3 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB ZP1 Kategóriák: ,