STEBA DG1

Automata gőzpároló

Kifutott termék, nem rendelhető

Gyors és kíméletes párolás. Az ételek megőrzik eredeti ízüket, zamatukat. A reform konyha igazán elengedhetetlen kelléke.

A STEBA DG1 gőzpárolóval gyorsan, egyszerűen és egészségesen készíthet el egyszerre akár 3-4 féle nyersanyagot is! A zöldségek színe élénkebb, ízük karakteresebb lesz, ha Ön a DG1 gőzpárolóban készíti el ezeket! Nem csak ízletesebbek a gőzpárolóban készült ételek, de sokkal egészségesebbek is! Tegyen Ön is minél többet családja egészségéért, használja a STEBA DG1 gőzpárolót, akár rizs vagy hal elkészítéshez is!

Gyorsan és kényelmesen a Steba DG1 gőzpárolóval

  • nemesacél burkolattal rendelkező  Steba DG1 gőzpároló könnyen tisztítható, így használat után nem kell sok időt és energiaráfordítást tenni az elmosogatásáért.
  • 8 különböző program közül választhatja ki a leginkább megfelelőt, amely az LCD kijelzőn megjelenik.
  • A gőzpároló időzíthető, így Önnek nem kell használat közben állandóan az órát figyelnie.
  • A gőzpárolóhoz külön betét tartozik a rizs elkészítéséhez.
  • A gőzpároló 3 párolóedényének helye változtatható, így a pároláshoz szükséges légteret szabadon csökkentheti vagy növelheti az elkészíteni kívánt adagnak megfelelően, gazdaságosan használva így a DG1 gőzpárolót.
  • További kényelmi funkciót jelent a gőzpároló vízszintkijelzője, amely megmutatja, mikor szükséges a víz pótlása.

 

A Steba gőzpároló nem csak tökéletes segítség a konyhában, de külsejének köszönhetően dísze is lehet annak. Emésztési-, gyomorproblémákkal küzdőknek javasolt a könnyű, natúr étrend, aminek betartásához tökéletes választása a DG1 gőzpároló.

Teljesítmény: 800W
Méret:              39x 35x23cm
Súly:                 2kg

Kategória: