STEBA BM1

36990 Ft

Kenyérsütőgép

Szeretne reggel friss, házi kenyér illatára ébredni? Olyan kenyérsütőgépet keres, ami gluténmentes programmal is rendelkezik? Ismerje meg a Steba BM1 kenyérsütőgépet. Élvezze a házilag készített kenyeret.

Termék megvásárlása

Digitális vezérlés

Kivehető keverőtál

Beállítható hőmérséklet és idő

Timer

Szeretne egy olyan háztartási kisegítőt, ami finom süteményt, lekvárt, kenyeret készít, Önnek sem kevergetnie nem kell a hozzávalókat, sem a sütéssel foglalkoznia?
Ráadásul még arra is képes, hogy Önt azzal kényeztesse, hogy reggel friss kenyér illatára ébredjen?

Nos, ha egy olyan háztartási gépet keres, amivel elkészülhet a változatos friss kenyere, süteménye, melynek a tészta keverésében, megsütésében Önnek semmi feladata sincs, akkor ismerje meg közelebbről a STEBA BM1 kenyérsütő gépet.

 • 18 program
 • gluténmentes kenyér program
 • csak sütés és jam készítés is
 • 500 g, 750 g, 1000 g
 • üveg betekintő ablak
 • mérőedénnyel, receptekkel
 • elektronikus vezérlőpanel
 • kivehető tapadásmentes tartály
 • állítható hőmérséklet
 • állítható mennyiség és barnítás
 • időzítő
 • memória funkció

 

Többfunkciós kenyérsütőgép

A STEBA BM1 kenyérsütőgéppel különféle alapanyagokból készíthet változatos kenyérféléket, ám süteményt is süthet, dzsemet is készíthet, s akár csak tészta, krém keverésre is használhatja.
A tészták, kenyerek sütésénél az alapanyagok összetételének függvényében többféle választási lehetősége van: magas zab, rozs tartalom vagy csak fehér lisztből készülő, gluténmentes, stb.
Ennek alapján választhat európai, francia, fehér vagy gluténmentes kenyérsütő programot.

18 program

A készülék kijelzője és érintőpanelje a felső részen található és könnyen kezelhető.
18 program közül választhat, a menügomb léptetésével tud a 18 program közül választani, melyekről a magyar nyelvű használati útmutatóban részletes tájékoztatást kap. (A különböző kenyér variánsokon kívül csak keverés, dagasztás, kelesztés, jam készítés, sütés funkciók, illetve egy egyedi program beállítási lehetőség is van)

Gluténmentes kenyérsütőgép

A STEBA  a gluténmentes étrendet követőkre is gondolt, ezért a gluténmentes kenyér készítéséhez a 7-es, gluténmentes programot javasoljuk.
Akár előre összeállított gluténmentes lisztkeveréket is használhat, akár saját maga állíthatja össze a gluténmentes kenyeréhez az alapanyagokat, friss gluténmentes kenyeret készíthet a STEBA BM1 kenyérsütővel.

Sütési idő és időzítő

Az egyes programokhoz tartozó sütési időket a használati utasításban egy táblázatba foglaltuk, abból tájékozódhat. Van fehér kenyér készítéshez egy expressz-gyors program is, ám jellemzően 1,5-3 óra időtartam alatt készülnek el a kenyérfélék dagasztással, kelesztéssel együtt.
Ha Ön a friss kenyér illatára, meleg kenyérre szeretne ébredni, úgy arra is lehetősége van, mivel max. 13 órás előre időzítéssel beállíthatók a kenyérsütési programok.

Különböző méretek

Az egyes programok kiválasztásán túlmenően kiválaszthatja (s ez az előkészítési és  sütési időtartamot befolyásolja) a tészta mennyiségét. Az érintős panelen egy-egy gomb léptetéssel választhat az 500g, 750 g vagy 1000 g változatból.

Különféle barnítási fokozatok

A méret választáshoz hasonlóan egy-egy gombnyomásra tud választani a kívánt pirítási, barnítási fokozatból.
Light – medium -braun- ezek a feliratok szerepelnek, melyek a világos, közepes és barna sütési eredményre utalnak.

Tartozékok

Az esztétikus,  rozsdamentes acélból készült alsó burkolat fekete műanyag felső résszel lett összeszerelve. A készülék biztonságos használatáról, hővédelméről a gyártás során is gondoskodtunk, illetve a használati utasításba bekerültek a szükséges figyelmeztetések.
A fém-műanyag burkolat egy könnyen kivehető, tapadásmentes sütőtartályt tartalmaz.
A készülék fedele nagyon könnyen nyílik felfelé, ám a kelesztés miatt célszerű lezárva tartani, ezért egy üveg betekintő ablak segíti az Ön tájékozódását, hogy mi történik a tésztájával.
A csomagban mérőedényt, hővédő háztartási kesztyűt és recept tippeket is talál.

Használati utasítás fontossága

A kenyérsütőgép megfelelő használatához elengedhetetlen a használati utasítás elolvasása, az abban foglaltak áttanulmányozása, ismerete.
Akkor tudja jól használni, ha figyelmesen elolvassa a használati utasításban foglaltakat, illetve a recepteknél a hozzávalók adagolásának sorrendjét, s mennyiségét is betartja.

Akár kenyeret, akár süteményt, dzsemet készít a STEBA BM1 kenyérsütőgéppel,
azt kívánjuk, hogy hasznos háztartási kisegítőnek érezze, s élvezze a frissen, házilag készülő tésztákat, kenyereket.

Technikai adatok:
Teljesítményfelvétel:    450 W
Súly:                                 4,9 kg
Méret:                              29,5 x 26 x 33,5 cm
Rozsdamentes acél ház, fekete műanyag burkolat

2 év garancia

Cikkszám: SB BM1 Kategóriák: ,