Steba DF282

29990 Ft

Olajsütő inox

Kis helyigényű, nemesacél olajsütő, háztartásokba. Praktikus, szétszedhető és egymásból kivehető darabokból áll, könnyű takarítani. Nagy teljesítmény, gyors felmelegedés, Cool Zone és Cool Wall technológia.

Termék megvásárlása

Hőszigetelő burkolat

Teljesen szétszedhető

Professzionális fűtési rendszer

Rozsdamentes kívül-belül

Steba DF 282 rozsdamentes acél olajsütő

Praktikus kialakítású, kis helyigényű, könnyen kezelhető konyhai eszköz. Fokozatmentesen szabályozható hőmérséklet beállítás, gyors felfűtés, kivehető olajtartály.

A Steba DF282 olajsütő méretének köszönhetően kisebb háztartásokban, konyhákban is elfér. Könnyedén szétszedhető elemekre, így a takarítása is egyszerű.
Nemesacél háza max. 43 °C -ig melegszik fel, amit a „Cool Wall” technológiának köszönhet. Így ha véletlen hozzá is ér az olajsütő oldalához, akkor sem égeti meg Önt.

Kivehető kosarába körülbelül 1 kg mennyiségű olajban süthető élelmiszereket süthet meg ropogósra. Készítsen az olajsütő kosarában sült krumplit, rántott csirkecombot, vagy akár rántott cukkinit egyszerűbben és biztonságosabban mint ezelőtt!

A Steba DF 282 olajsütő teteje levehető, kialakításának köszönhetően pedig az olajat is visszavezeti  a tartályba (zárt állapotban). A fedelén keresztül az üvegablakon át, bepillanthat, hogy ételei már kész vannak-e már vagy sem.

Gyors felmelegedés

A profi fűtőrendszer kialakításnak  és a nagy teljesítménynek ( 2755 Watt) köszönhetően a Steba DF282 olajsütővel kevesebb, mint 5 perc alatt elérheti a kívánt hőmérsékletet, melyet a tekerőgombon beállított. A fokozatmentes hőmérsékletet max. 190 °C-ig szabályozhatja. Ha elérte a  beállított hőmérsékletet a Steba olajsütő ezt jelzi Önnek felvillanó fényeivel.

Egészségesebb ételek  a Steba DF 282 olajsütővel!

Az egészségesebb olajban sütést a „Cool Zone” vagyis a „Hideg Zóna” tette lehetővé, mely azt jelenti, hogy a fűtőszál látható helyen van, néhány centiméterre a medence alja fölött így a sütés közben leváló panírdarabok, megsült kérgek, lesüllyednek az olajsütő edény aljára a hidegebb zónába és ott összegyűlnek. Így a forró fűtőszál csak a tiszta friss olajat keringeti a sütőben. Ezáltal a sütőolaj, akár háromszor hosszabb ideig használható, mint más felhasználások alkalmával. Ezt a megoldást alkalmazzák professzionális olajsütők esetében is az éttermekben.

Az olajban süthető élelmiszereket a Steba DF282 saját kosarába teheti bele, melyet nyelénél megfogva könnyen behelyezhet az olajsütőbe.

Biztonságához a csúszásmentes gumitalpak is hozzájárulnak, de a praktikus, oldalán kialakított fogóknak köszönhetően, át is helyezi Steba olajsütőjét máshova anélkül, hogy magára öntené a forró olajat.

Rendelje meg a Steba DF282 rozsdamentes acél olajsütőt és mi 2 év garanciát biztosítunk Önnek!

Technikai adatok:

Űrtartalma:            3.5 l
Teljesítmény:         2755 Watt
Külső méretek:      30 x 29 x 38 cm
Kosár:                      7 x 16 x 23 cm
Olajsütő háza:        Nemesacél
Súly:                         3,25 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB DF282 Kategóriák: ,