STEBA DF300

31990 Ft

Olajsütő, inox

Könnyen kezelhető,inox olajsütő, beállítható időzítővel és hőmérséklettel. Három olajsütő kosárral (két kisebb és egy XXL méretű), Cool Zone technológiával. Űrtartalma 5 liter, 3000 Watt teljesítménnyel.

Termék megvásárlása

Teljesen szétszedhető

Professzionális fűtési rendszer

5 Literes ürtartalom

3 Sütő kosár

A Steba DF300 egy 5 literes űrtartalmú, nemesacél házú, zománcozott medencéjű olajsütő. Időzítővel szabályozható kikapcsolása, hőmérséklete fokozatmentesen beállítható. Tartozéka három kisebb kosár + 1 XXL méretű.

A Steba DF300 olajsütőben gyorsabban, egyszerűbben készíthet olajban sült ételeket, szemben a hagyományos készítési módoktól. Egyszerre kétféle étel készítését is lehetővé teszi, így Ön időt és energiát spórolhat meg magának.

Szívesen enne ropogós sült krumplit, vagy sült húsokat, de inkább neki sem lát, mert mindig olajszagú lesz az egész lakása? Felejtse el a serpenyőben sütést!

Válassza a Steba DF300 olajsütőt és nem kell órákig szellőztetnie utána!

Levehető fedele visszavezeti az olajat a fritőzbe sütésközben, az átlátszó üvegen pedig ellenőrizheti, a sütés állapotát. Ezen kívül az olajsütő használatakor a tartós filternek köszönhetően a készülékből a gőz távozik csak, az olaj nem.

A Steba DF 300 olajsütő felépítése

A Steba DF 300 olajsütő egészében szétszedhető, ezáltal könnyen takarítható konyhai fritőz, mely egy háztartásból sem hiányozhat, ha szereti a ropogós ételeket.

Az olajsütő nemesacélházán rögzített oldalsó fogantyúkat használva, könnyen áthelyezni a konyhapulton.

Akár két kisebb kosárban is süthet különféle ételeket, ám, ha egy nagyobb adagot sütne le egyszerre azt XXL kosárral megteheti.

Kényelmesebb sütés-főzés Steba olajsütővel

A Steba DF 300 azon kevés olajsütők közé tartozik, melyet már időzítővel is elláttak. Nem kell az olajsütő mellett hosszasan strázsálnia, ha nem akar!

Állítsa be az időzítőt a tekerőgombbal – mely fokozatmentesen állítható – 0-tól 25 percig, a lejártát követően pedig csengetéssel jelzi Önnek, ha kész vannak a finom ropogós sültek.

Az időzítő mellett a Steba DF300 olajsütőn a hőmérsékletet is kiválaszthatja 190 °C-ig az adott étel típusától függően.

Egészségesebb étel készítés a Stebával

Cool Zone technologia: A rozsdamentes fûtőszál nem az edény alját melegíti hanem az edény alja felett 2cm-re csak a tiszta olajat. Az ételből lehulló darabok a fûtőszál alatti hidegebb zónába kerülnek, így nem égnek meg. Az olaj így 3-4 szer hosszabb ideig használható, az ételek pedig egészségesebbek.

A Steba DF300 olajsütő olajtartálya zománcozott, így jobban oszlik el benne a hő, amelybe egyszerre akár 1,5 kg mennyiséget is megsüthet.

Ha finomat szeretne készíteni családjának és ehhez a Steba DF300 olajsütőt választja, nincs más teendője, mint webshopunkban megrendelni, és mi 2 év garanciát biztosítunk Önnek!

Technikai adatok:
XXL-kosár: 10 x 29 x 18 cm
+ 2 kosarak 8 x 14 x 21 cm
Térfogat: 5 l
Teljesítmény: 3000 W
Külső méretek :24,5 x 35,5 x 34,5 cm
Olajsütő ház: Nemesacél
Súly: 3,7 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB DF300 Kategóriák: ,