STEBA E160

49990 Ft

Gyümölcscentrifuga inox

A gyerekeknek megfelelő mennyiségű, de természetes vitamint? Használja a STEBA prémium gyümölcscentrifugát! Készítse el kedvenc vitaminbombájukat a STEBA gyümölcscentrifugával, a siker garantált!

Termék megvásárlása

6-12 000 fordulat /perc

Nagyobb gyümölcsdarabok 

Csendesen működik

Fokozatmentesen szabályozható

Facsarjon narancslét az E160 gyümölcscentrifugával! Gondoskodjon a szükséges vitaminokról a prémium juicerrel! Az E160 gyümölcscentrifuga használata egyszerű, praktikus, ahogy a tisztítása is!

A gyümölcscentrifuga kiemelkedő hatásfoka miatt a kemény gyümölcsökkel és zöldségekkel is könnyedén elbánik. A gyümölcscentrifuga 1000 Watt erőssége szabályozható a gyümölcsnek és a célnak megfelelően.

A választott program a gyümölcscentrifuga LCD kijelzőjén megjelenik.

A gyümölcscentrifuga nagy betöltő nyílásán akár egy közepes alma is befér, így nem kell hosszasan vesződni a gyümölcsök darabolásával. Tisztítsa meg a gyümölcsöket és tegye be a gyümölcscentrifugába! A vitamindús finomság a 0,75 literes lé-gyűjtő edénybe folyik.

A rozsdamentes háznak, saját tisztítókefének köszönhetően a gyümölcscentrifuga tisztítása könnyű és gyors. A lé-gyűjtő edény pontos illeszkedése miatt a gyümölcscentrifuga környezete is tiszta marad.

A gyümölcscentrifuga működése olyan halk, hogy bátran használhatja akkor is, ha szerettei még alszanak!

Nagy teljesítmény
Digitális fokozat szabályzás
Automata túlmelegedés elleni védelem
Könnyen szétszedhető
Mosogatógépben mosható (kivétel az elektromos részek)

Méret:                 44,0 x 15,0 x 26,0
Teljesítmény:    1000 W
Súly:                    3,8 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB E160 Kategóriák: ,