STEBA ED5

24990 Ft

Digitális aszalógép

Szereti a nyári gyümölcsök zamatát élvezni télen is? Aszalással tartósíthatja, ráadásul az ízek fokozódnak, a szárított gyümölcsök fenségesek a téli borús napokon. Szárítson zöldséget,gyümölcsöt STEBA aszalóval

Termék megvásárlása

Szabályozható hőmérséklet

36 órás timer

Digitális vezérlés

Levegő keringetés

A STEBA ED 5 aszaló készülék segítségével Ön a nyár ízeit remekül megőrizheti, egészségesen tartósíthatja. Aszaljon gyümölcsöket, zöldségeket, fűszernövényeket, gyógynövényeket az ED5 géppel, s élvezze a mennyei, fokozott ízvilágot egész évben.

Az egészséges táplálkozás híveként feltétlenül ajánljuk Önnek az aszalt gyümölcsök, zöldségek fogyasztását, melyeknek elkészítéséhez, a növények szárításához remek segítségül szolgál a  STEBA aszaló készülék.

Zöldség szárítás, gyümölcs aszalás

A vitamindús terményeket hosszabb ideig tudja megőrizni, eltartani, ha azokat szárítja.
Ráadásul az aszalással a vitamintartalomból sokat megtartanak a növények, s az ízek felfokozódnak a nedvességtartalom elvonásával.

Gyümölcs aszalás a STEBA-val

A hazánkban termő gyümölcsök jól száríthatók, azonban az aszalás időtartama a gyümölcsök nedvességtartalmán múlik. A gyümölcsöket a magjuk eltávolítása után szárítsa.
A cseresznye, meggy aszalása hosszabb szárítási időt igényel, ha egyben hagyja a gyümölcsöt.

Mennyei ízorgia hónapokkal a termés időszakot követően szárított epret vagy aszalt meggyet fogyasztani. A nedvességtartalom elvonásával a gyümölcscukor tartalom, s ízvilág felfokozódik.

Zöldség aszalás, fűszernövény szárítás

Leves készítéséhez, ízesítéséhez szárított zöldség keveréket készíthet, mellyel később remekül ízesítheti ételeit, levest főzhet tartósítószer és ízfokozó mentesen.
Szárítson zellert, hagymát, karalábét, fehérrépát és sárgarépát. A felaprított zöldségekkel rizst, levest ízesíthet a téli időszakban is.
Szárítson kakukkfüvet, kaprot, bazsalikomot, tárkonyt, oregánot, s élvezze a saját fűszernövény kínálatot, a mennyei ízeket az ételkészítés során.

Az ED5 aszalógép jellemzői

  • Az alsó burkolata nemesacél, a felső rész műanyag.
  • Digitális kijelzős, s a kijelző melletti gombokkal egyszerűen be tudja programozni a szárítás időtartamát ( 1-36 óra között) illetve a hőfokot (40-70°C között).
  • Nagy méretű aszaló tálcák:
    5 db, egyenként 5 * 25 * 32 cm   tálca  (középen szellőző lyukkal)
  • 1 db apró lukacsos fűszernövény szárító betét +záró fedél

A tálcák bővíthetők, kiegészítő tálcákat vásárolhat, rendelhet a későbbiekben.

Teljesítmény:  350W
Méret:  28,5 x 33,5 x26,5 cm
Súly:  2,5Kg

2 év garancia

Cikkszám: SB ED5 Kategóriák: , ,