STEBA ED6

69990 Ft

Digitális aszaló

A Steba ED6 aszaló nagyméretű nemesacél tálcákkal, nagyobb adagok aszalására, szárítására képes 800 Wattos teljesítményének köszönhetően. Szárítson húst, gombát, aszaljon gyümölcsöt, zöldséget, fűszernövényeket!

Termék megvásárlása

Hőfok szabályzó

24 órás timer

Digitális kijelző

Fém aszaló rács

Fűszernövény aszaló rács

Gyümölcsök, zöldségek, gombák szárítása akár egy idő alatt a Steba ED6 digitális aszalóval. Nemesacél és műanyag tálcával, 800 Wattos teljesítménnyel. Egészséges nassolni való az egész családnak.

Bolti aszalványok helyett miért ne készíthetne Ön is saját aszalt gyümölcsöket otthonában? Ha erre keres megoldást, akkor a Steba ED6 digitális aszalóval több szempontból is jól jár! Nézzük az előnyöket.

A Steba ED6 digitális aszalóval gyerekjáték a szárítás

Egyszerű kezelhetősége miatt bárki könnyedén elsajátíthatja az aszalás, szárítás fortélyait. A digitális kijelzővel és nyomógombokkal ellátott Steba ED6 aszalógép, időzítés és hőmérséklet beállítását teszi lehetővé. A pontos hőmérséklet és idő megadásához az aszalógép tetején található nyomógombok segítségével tudja megadni a paramétereket. A gépház tetején javaslatokat is talál a különféle ételek aszalásához, szárításához.

Egy aszaló, számtalan lehetőség a tartósításra

A Steba ED6 digitális aszaló hat darab nemesacél rácsos tálcával és egy műanyag laptálcával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy Ön akár hatféle ételt, zöldséget, gyümölcsöt aszalhat egy időben, illetve készíthet szárított fűszer és gyógynövényeket is. Ezek mellett akár még gombákat is aszalhat vagy húst tartósíthat szárítással.

Azzal, hogy Ön nedvességet von ki az ételekből, megakadályozza, hogy azok romlásnak induljanak és a nyári termést elteheti akár télire is. Falatozzon a hideg napokon saját, ízletes barackot, fügét vagy bolondítsa meg pesztóit saját aszalt paradicsommal, szárított bazsalikommal.

Nyerskonyha hívei is használhatják a STEBA aszalót

A STEBA ED 6 aszaló készüléket 30-70°C hőmérséklet tartományban tudja beállítani, egy fokonként léptetheti a kívánt hőmérsékletre.
A nyerskonyha követői és a vitamindús táplálkozás hívei 40°C közeli hőmérsékleten a gyümölcsök, zöldségek aszalását úgy tudják megoldani a STEBA aszalóval, hogy azokban magas vitamin és enzimtartalom marad meg.

Aszalványlapok készítése a STEBA ED6 aszalóval

A rácsos fém tálcákra helyezzen zsírpapírt, speciális (szilikon) fóliát, s az összeturmixolt gyümölcsöt vagy zöldséget, netán magőrleményeket arra kenje rá kb. 1 cm vastagságban. A STEBA aszalóval egyszerre hat db aszalvány lap készíthető.

A digitális aszalás legnagyobb előnye: Dőljön hátra

A digitális aszalók megjelenésével az aszalás egyszerűbb lett, mint valaha.
Nem kell többé őriznie a sütőt, ha eddig ott próbálta az ételek szárítását, vagy nem kell az időjárást kémlelnie, ha korábban a nap erejével aszalt.

A Steba ED6 digitális aszalón beállíthatja az aszalás hőmérsékletét, és az aszalás időtartamát is. Az időzítést 1 és 24 óra között adhatja meg, míg a hőmérsékletet 30 és 75°C között, így biztosan nem mennek tönkre az értékes tápanyagok sem.

A digitális időzítésnek köszönhetően pedig nem szükséges az aszaló mellett álldogálnia sem. A megfelelő aszaláshoz csak adja meg a szükséges paramétereket s várjon, míg azt a Steba ED6 hatékonyan és gyorsan elvégzi magától.

Az egyenletes levegő áramoltatásnak köszönhetően minden egyes szelet gyümölcs vagy zöldség megfelelően fog kiszáradni.

Nagyobb űrtartalom, nagyobb aszalási mennyiség

A hat darab aszalótálca mellett, fontos megemlíteni, hogy a tálcák felülete összesen 6660 cm2 , tehát ekkora felületen tervezheti meg az aszalás mennyiségét. A Steba ED6 digitális aszalóval több darab gyümölcsöt és zöldséget, vagy akár nagyobb mennyiségű gombát, húst is száríthat. A szárítandó ételeknek csak a képzelete szab határt, valósítsa meg mindet a Steba ED6 digitális aszalóval!

Magyarországi szakszervizzel és 2 év garanciával, válassza a Steba ED6 digitális aszalót!

Technikai információk:

Digitális kijelző
Méret:                               29×36,5×47,5 cm
Aszaló tálcák mérete:    37 x 30 cm
Teljesítmény:                  800 W
Súly:                                  7,2 kg

Cikkszám: SB ED6 Kategóriák: ,