Steba EK3 PLUS

9990 Ft

Tojásfőző pároló

A STEBA ezt a többfunkciós tojásfőzőt az igazán kreatív és praktikus háziasszonyoknak tervezte! A tojásfőzés mellett használja zöldségek, halak párolására. Egyszerre max. 6 tojás készíthető el benne.

Termék megvásárlása

6 tojás

Gőzpároló feltét

Buggyantott tojás

Rozsdamentes acél

A Steba EK3 tojásfőző a tojásfőzés mellett zöldségek, halak párolására is alkalmas! A tojásfőző gondoskodik az kívánt állagú tojás elkészítésének idejéről. A többfunkciós tojásfőzőben egyszerre max. 6 tojás fér el.

Az EK3 tojásfőzőben a hagyományos eljárással ellentétben, nem vízben, hanem gőzben fő meg a tojás. A tojásfőzőben készíthető akár lágy vagy kemény tojás, melyek elkészítéséhez szükséges idő miatt nem kell többet aggódnia! A tojásfőző adagolópoharán jelzett szintek segítségével szabályozhatja a tojásfőzés idejét! A buggyantott tojás elkészítéséhez a tojásfőző műanyag tálcái használhatók. Ha elkészült a tojás, hangjelzéssel figyelmeztet rá a tojásfőző.

A tojásfőzőhöz tartozó párolóbetét kisebb adag zöldség, hal párolására alkalmas. Ennek segítségével egyszerre készítheti el komplett ebédjét. A tojásfőző kis helyen elfér, szállítása könnyű, így akár munkahelyén is használhatja a friss ebéd elkészítéséhez!

A tojásfőző tapadásmentes belső részének köszönhetően tisztítása is egyszerű.

Teljesítmény:     350W
Méret:                  15,5 x 23 x 11,5
Súly:                     0,9 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB EK3 PLUS Kategóriák: ,