Steba EK4

6990 Ft

Tojásfőző 3 tojás

Lágy, kemény vagy buggyantott tojást enne? A maximum 3 tojás elkészítésére alkalmas STEBA EK4 tojásfőző segítségével könnyen és különösebb figyelem ráfordítás nélkül készítheti el kedvenc állagú főtt tojását!

Termék megvásárlása

3 tojás

Az EK4 tojásfőzővel garantált, hogy a lágy tojás lágy, a kemény pedig kemény marad! Ráadásul ehhez Önnek nem kell az időt figyelnie! Ugye mennyivel egyszerűbb így a tojásfőzés? Próbálja ki Ön is a 3 darabos tojásfőzőt!

Az EK4 tojásfőzővel egyszerre 3 tojás készíthető el, így könnyen és hamar kerülhet feltét az ebédre vagy újabb fogás a vacsora mellé.

A tojásfőző használatakor nem szükséges a főzési időt mérnie, a tojásfőző jelzőhangja figyelmezteti Önt, ha elkészült a kívánt állagú tojás.

Nem kell többet aggódnia, hogy milyen tojást sikerül főznie, az EK4 tojásfőzővel garantáltan olyan tojás készül, amilyet Ön megkívánt!

Ebben a tojásfőzőben a tojások nem hagyományos módon készülnek, a tojásfőzőbe engedett vízből képződött gőzben főnek meg.

A tojásfőző mérete kicsi, így tárolása és szállítása könnyű. Ennek köszönhetően az EK4 tojásfőző mindig a keze ügyében lehet, nehézségek nélkül készítheti elő használathoz.

Teljesítmény:        350 Watt
Külső méretek:     13 x 23 x 7
Súly:                        0,5 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB EK4 Kategóriák: ,