Steba EM 2

Elektromos kés

Kifutott termék, nem rendelhető

Kinek a kezébe való egy elektromos kéz? Hasznos konyhai segítőtársa bárkinek a STEBA elektromos kése. Akár kenyér szeletelés, akár sonka vágása, szeletelése a feladat, az elektromos késnek jó hasznát veheti.

Szeleteljen nehézségek nélkül elektromos késsel!

Az elektromos kés használata biztonságos a hozzá tartozó húsvillának köszönhetően! Hagyja a hagyományos késekkel való állandó küzdelmet, használjon EM2 elektromos kést!

Az elektromos késhez kétféle rozsdamentes penge tartozik. Az elektromos kés kevésbé recézett pengéivel a pékárut morzsálódás nélkül szeletelheti fel.

A húsokat sem kell többet marcangolnia vagy férjére bíznia, az elektromos kés erősebben recézett pengéinek köszönhetően ezek szeletelése is gyerekjáték lesz!

A 19 cm-es pengék mosogatógépben tisztíthatók.

Az ergonomikusan kialakított nyél súlyának köszönhetően az elektromos késsel Önnek nem kell erőt kifejtenie a keményebb élelmiszerek szeletelésénél. Az elektromos kés tartozéka egy húsvilla, melyet a keményebb élelmiszerbe bökve meggátolja annak elmozdulását, miközben vigyáz az Ön biztonságára.

Az elektromos kés jegesedés érzékelővel ellátott.

Az elektromos kés tartódobozban kapható, ajándéknak is tökéletes. Ez az ajándék biztosan nem kerül a fölösleges kacatok közé!

Teljesítmény:       100 W (230 V)
Mérete:                  5,5 cm x 26 cm x  6 cm
Súlya:                     1,3 kg

Kategória: