Steba FG56

24990 Ft

Low-Fat Grillsütő

Zsírmentes grillsütőt keres? Elege lett a gázgrillekből, de a faszenes megoldást sem szeretné? A Steba tud egy jó megoldást mindhárom feladatra!

Termék megvásárlása

Low-Fat grill

Bordás grill felület

Kihajtható grill

Kivehető grill lapok

A Steba FG56, kontakt grill funkciója mellett low-fat technológiájának köszönhetően alkalmas zsírmentes sütésre, speciális tapadásmentes bevonatának köszönhetően, pedig nem ragad le a bepácolt hús, zöldség, vagy melegszendvics.

Egy helytakarékos, egyszerűen kezelhető kontaktgrillt keres a hétvégi kerti partira, vagy konyhájába? Nem szeretné ha konyhája gépek tárháza lenne? Szeretne grillezni, de melegszendvicset is készene?

A Steba FG56 kontakt grillező, azontúl, hogy kontakt funkciójának köszönhetően két kivehető sütőlapjai az étel alját és tetejét is megsütik, vastagabb ételek, húsok, zöldségek grillezésére is alkalmas vagy akár melegszendvics sütésre is!

A Steba FG56 low-fat kontakt grill előnye abban rejlik, hogy a húsai úgy sülnek meg, hogy a belőlük kisülő zsír nem fog az étel alatt maradni, nem áll benne a hús sülés közben, hanem összegyűlik a zsírgyűjtő tálcába.

Alkalmazhatja ezt akár fitness-étkezésében is, hiszen pl. csirkemell szeletei anélkül megsülnek, hogy Ön olajat, zsiradékot tett volna alá.

Tapadásmentes lapjai bordázott kialakításának köszönhetően a felesleges zsír, könnyen el tud folyni, összetud gyűlni a lecsöpögő tálcába.

Steba FG56 kontakt grilljét kettényitva is használhatja. Könnyedén hátradöntheti felső lapját, így a grillezés látványosabb lesz, ezáltal akár partigrillként is alkalmazható.

A sütés hőmérsékletét a Steba FG56 kontakt grill esetében Ön szabályozhatja, fokozatmentesen, egészen 170°C-ig. Süthet gyümölcsöt, zöldséget, halat, grillezhet húsokat is. A hőmérséklet beállító tekerőgomb mellett jelzőfények is segítségére lesznek, melyek az aktuális hőmérsékletről adnak tájékoztatást.

Egyszerű kezeléséhez a könnyű takarítás is hozzátartozik. Tapadásmentes sütőlapjai könnyedén kivehetőek, mivel a fűtőszál a sütőlapok alatt található, és nem beépített, így el is mosogathatja őket.

Kezdődjék hát a kaland, ismerje meg a Steba FG56 kontakt grillezés élményét.

Technikai adatok:

Teljesítmény:                  2000W
Max. Hőmérséklet:        170°C
Grillfelület mérete:        2x 27x 24 cm
Méret:                               40 x 37 x 17,6 cm
Grill felület:                     2x 29x22cm
Súly:                                  4,0kg

2 év garancia

Cikkszám: SB FG56 Kategóriák: ,