Steba FG70

29990 Ft

Multi Low-Fat kontatkt grill

Több funkciós kontakt grill? Igen! A STEBA FG70 kontakt grill használható parti és kontakt grillként is, de akár toast is készíthető vele! Tegye próbára bárhol, bármikor a STEBA kontakt grillt!

Termék megvásárlása

Low-Fat grill

Bordás grill lap

Sima grill lap

Kihajtható grill

Szüksége van kontakt és parti grillsütőre is, de nem szeretne 2 grillsütőt vásárolni? Az FG70 grillsütő kettő az egyben, ráadásul low-fat technológia tisztább használatot, egészségesebb ételek készítését teszi lehetővé!

Amennyiben a grillsütőt kontakt grillként használja, a grillezni kívánt ételeket a két sütőlap közé kell helyezni, azaz a hús két oldalról sütjük. Kontakt grillként kisebb mennyiséget kényelmesen süthet meg, tökéletes választás a családi grill vacsora elkészítéséhez!

A grillsütő low-fat technológiája gondoskodik a kisült zsiradék összegyűjtéséről, az ételek vitamin és ásványanyag tartalmának megőrzéséről.

Parti grillként használja a grillsütőt kinyitva! A grillsütő rácsos lapján húsokat, a sima felén zöldségeket, sajtokat grillezhet.

Az FG70 multi grillsütővel akár melegszendvicset is készíthet

Bárhogy is használja a grillsütőt, mindig figyeljen rá, hogy a hőmérséklet-szabályozó az alapanyagnak megfelelően legyen beállítva.

A grillsütő tapadásmentes grill-lapjai kivehetők és cserélhetők. Tisztításuk meleg, mosószeres vízzel egyszerű, de használatkor és tisztításkor se használjon éles eszközt, amivel megsérthetné azokat!

Teljesítmény: 1800W
Grillfelület: 2 x  27 x 24 cm
Méret: 13,5 x 37 x 36 cm
Súly: 5,4Kg

2 év garancia

Cikkszám: SB FG70 Kategóriák: ,