Steba GM4

39990 Ft

Gurulós grillkocsi

A Steba GM4 gurulós grillkocsival gyerekjáték lesz elhelyezni asztali vagy asztalra helyezhető grillsütőjét. Áthelyezése sem lesz nehéz, hiszen gurulós lábait könnyen tologathatja teraszán vagy kerthelyiségében.

Termék megvásárlása

Nyaranta imád a szabadban sütögetni és grillezett finomságot elfogyasztani? Steba grillsütőjéhez most grillkocsit is vásárolhat, mellyel számos előnyre tehet szert, ha a Steba GM4 gurulós grillkocsiját választja.

Gurulós lábainak segítségével könnyen áthelyezheti Steba grillsütőjét, ha fedett terasz alá menne az esős idő elől, vagy ha kitolná azt a szabadba.

Nagy felületének köszönhetőn a 40 x 52 cm-es grillsütőket, könnyen ráhelyezheti anélkül, hogy azok lelógnának a grillkocsiról.

Azért, hogy grillezéskor csak a sütésre kelljen figyelmet fordítania, a Steba GM4 grillkocsi, úgy lett kialakítva, hogy Ön mindent a keze ügyébe készíthessen. Oldalsó polcaira teheti az olajat, ketchupot, mustárt, majonézt, fűszereket, pácleveket, lehajtható tartótálcára teheti a már kész, sült ételeket vagy az elkészítendő finomságokat,vagy akár a grilleszközöket. Legalsó tartójára helyezhet italokat, sörökkel teli rekeszt, hogy ezek alkalmazásával megspékelje a grillezett húsokat, zöldségeket.

Nem kell többet a lakásba rohangálni a hiányzó eszközökért, grillezhet kényelmesen is a Steba  gurulós grillkocsijával!

Grillezés előtt az eszközeit, előre oda készítheti a

  • felnyitható és lehajtható oldalsó tálcákra, 31 x 27,5 cm
  • az oldalsó, tartópolcokra, 2x 12 x 26 cm
  • illetve a grillkocsi legalsó tartójára, 32 x 43,5 cm

 

Technikai adatok:

  • súlya: 13,7 kg
  • méretei: 79 x 130 x 44 cm
  • színe: fekete
Cikkszám: SB GM4 Kategóriák: ,