STEBA GP2 ECO

Üvegkerámia grill

Kifutott termék, nem rendelhető

Egyszerű, energiatakarékos grillezőt keres? A Steba GP 2 ECO grillezőjével akár 30% energiát is megtakaríthat. Üvegkerámia felülete miatt tisztítása egyszerű. A grillezésen kívül melegen tartásra is használható

Integrált fűtőszál

Készüljön fel a grillszezonra a Steba GP 2 Eco – energiatakarékos grillezőjével.

Akár teraszára, akár kerthelyiségébe, vagy lakásába keres egy dizájnos grill készüléket, a Steba GP2 Eco egy jó választás.
A felmelegedési ideje rövid, csupán 5 perc kell ahhoz, hogy elérje a 250 °C-t. A felgyülemlő zsírt, könnyen eltávolíthatja a zsírcsepegtető tálcába, így akár sovány húsok grillezésére is használhatja. Az elektronikus hőmérséklet szabályozásnak köszönhetően könnyen állíthat a sütési hőfokon, melyet a LED kijelzőn lát. Ezáltal bármikor megnézheti a beállított hőmérsékletet is.

A GP2 Eco kültérben és beltérben is egyaránt használható grillező. A biztonságot a készülék két oldalán található „Cool Touch” fogantyú biztosítja, így annak megfogásával könnyedén áthelyezheti egyik pontból a másikba, még akkor is, ha előtte már használta a grillezőt, és az átmelegedett.

Szeretné, ha nem csak Ön tudna sütögetni? Vagy egyszerűen arra törekszik, hogy látványosan sütögessék ételeiket, hogy azt ismerősei, rokonai is lássák, mi kerül a tányérra? A Steba GP2 egy nyitott grillező, így akár többen is oda férnek a készülékhez.

Válassza a Steba GP2 Eco – energiatakarékos készülékét, melyre 2 év garanciát adunk!

Technikai adatok:

  • Teljesítmény: 800 Watt
  • Külső méretek: 7,5 x 55 x 33,5 cm
  • Ház: fehér / fekete
  • Súly: 3,2 kg
Kategória: