STEBA IK65

24990 Ft

Indukciós főzőlap

Ultra lapos indukciós főzőlap, könnyű kezelhetőség és tisztítás, hordozható kivitel. Nem beépíthető. Gyerekbiztonsági zárral, automatikus edényfelismeréssel, időzítővel. 2000 Wattos szabályozható teljesítmény.

Termék megvásárlása

Indukciós

Hordozható

180 perces időzítő

Hő és teljesítmény szabályzás

Extra könnyű indukciós főzőlap.

Hordozható. Kis konyhákba ideális választás. Nem beépíthető. Könnyű kezelhetőség. Érintőgombos kivitel. Gyermekzárral. 2000 Watt teljesítmény.

A Steba a konyhai főzőlapok terén széles kínálattal rendelkezik. Innovatív, a vevői visszajelzésekből is inspirálódva alkotja meg termékeit, így készült a Steba IK65 indukciós főzőlap is.

A gáztűzhelyek, halogénfőztlapok, rezsók hatékony helyettesítői az indukciós főzőlapok. A Steba IK65 ultra lapos kivitele lehetővé teszi, hogy egy apró konyhában is elférjen, elegendő csak egy kisebb pult vagy asztalka. A 2,3 kg-os pehelysúlyú indukciós főzőlapot utazásai során is magával viheti. Használhatja lakókocsiban, kempingezéskor, ideális választás legénylakásokba, albérletekbe, mini konyhákba. Ne feledkezzünk meg a kiegészítő használatáról sem, amikor egész egyszerűen időt spórolnánk meg vagy csak a szabadban lenne kedvünk főzni a barátoknak, a nyári konyhában is remekül helyt áll az IK65 indukciós főzőlap. 2000 Wattos max. teljesítményének köszönhetően hamar elkészül az ebéddel.

A Steba IK65 indukciós főzőlap üvegkerámia felületén érintőpaneles vezérléssel szabályozhatja a hőmérsékletet 60°C-tól 240 °C-ig. A teljesítményt 8 fokozatát használhatja a lassú főzéstől (pl. lekvárok készítésekor) a gyors forralásig (300 W-2000W), csak érintse meg a „+” és „-” gombokat.

A főzőlap indukciózható felülete 23 cm átmérőjű. A Steba K65 üvegkerámia lapja üvegtisztítóval, konyhai törlőkendővel egyszerűen tisztán tartható.

Biztonsági megoldások a Steba IK65 indukciós főzőlapban:

  • beállítható időzítő 180 percig, így biztosan kikapcsol, ha véletlenül ott hagyná az ételt
  • az automata edényfelismerésnek köszönhetően, ha leveszi az edényt a panelről, az indukciós főzőlap működése megáll, anélkül, hogy ezt külön beállítaná
  • kisgyermekeseknek gyermekbiztonsági funkció kapcsolható be, így megelőzve az esetleges baleseteket
  • csúsztató skála helyett érintőgombbal szabályozhatók a különféle beállítások

A fenti beépített biztonsági megoldásokat folytatva a Steba IK65 indukciós főzőlap további előnye, hogy:

  • kevés helyet foglal, élére állítva egy szekrényben, táskában is elfér,
  • könnyedén hordozható, bárhol használható csak energiaforrást igényel,
  • német minőség és design, modern letisztult kivitel, egyszerű kezelhetőség.

Technikai információk:
Teljesítmény:     2000W
Méret:                  4x28x36 cm
Súly:                     2,3 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB IK65 Kategóriák: ,