Steba IK70

Prémium indukciós főzőlap

Kifutott termék, nem rendelhető
Német márka, üvegkerámia felület, 25 cm átmérőjű főzőterület, mobil, könnyen áthelyezhető, hordozható, beállítható a hőmérséklet 220 °C-ig, teljesítmény 2000 Watt-ig, időzítőfunkcióval.

Steba IK70 prémium indukciós főzőlap, mindössze 2,7kg súllyal könnyen át helyezhető, a főzőfelület 25 cm-es átmérőjű, üvegkerámia főzőfelület, max. 2000 Wattos teljesítmény, állítható időzítővel, érintőgombos kezelőpanel.

A német Steba egyik legkönnyebb prémium terméke a Steba IK70  indukciós főzőlap, melynek tömege, alig éri egy 2,7 kg-t. Ennek köszönhetően könnyen áthelyezhető, szállítható. A Steba IK70 indukciós főzőlap magassága mindössze 4 cm.

  • A Steba legkönnyebb indukció főzőlapja
  • mechanikus nyomógombok helyett, szenzoros érintőgombok
  • csúszó felületen állítható a teljesítmény, az idő és a hőmérséklet
  • időzítő
  • gyerekzár
  • hordozható ( nem beépíthető)
  • Teljes üvegkerámia felület

Megállja helyét a mindennapok háztartási eszközeként, de jó megoldás lehet nyaralójában, vagy munkahelyén is főzőfelületnek.

Könnyû súlya mellett állítható a teljesítménye, és a főzés hőmérséklete, illetve rendelkezik egy időzítő funkcióval, mely lehetővé teszi a időre való kikapcsolást. Így Önnek nem kell mindvégig a lábas mellett álldogálnia.
Ehhez csak a beállító skálán kell a megfelelő értéket kiválasztania.
A főzési hőmérséklet 60 °C-tól egészen 220 °C-ig szabályozható.

Edényfelismerő technológiájának köszönhetően csak ott melegít, ahol érzi a lábas vagy edény alját, legyen az egy kisebb fém bögre, vagy nagyobb fazék.

A Steba IK70 indukciós főzőlap üvegkerámia felülete tisztán tartása nagyon egyszerű. Csak hagyja kihűlni a főzőfelületet és egy papírtörlővel tisztítsa meg. Akár üvegtisztítószert is használhat hozzá!

A szabályozó gombok mellett, a gyerekbiztonsági zár is helyet kapott ebben a Steba készülékben, melynek segítségével lezárhatja a készüléket csemetéi elől.

Válassza a minőséget, válassza a német Steba IK70 indukciós főzőlapot 2 év garanciával!

Teljesítmény:  2000 W (230 V ~)
Súly:                  2,7 kg
Méret:               4 x 32 x 39 cm

Kategória: