Steba JM2

14990 Ft

Joghurtkészítő

STEBA joghurtkészítővel egészséges, tartósítószer és adalékanyagoktól mentes finomság kerülhet az asztalra! Készítse el kedvencét vagy próbáljon ki új ízeket a joghurtkészítő mellé adott receptek segítségével!

Termék megvásárlása

12 pohár joghurt

Timer

Digitális vezérlés

Mosogatógépben mosható poharak

Készítsen adalékanyagoktól, tartósítószertől mentes joghurtot az JM2 joghurtkészítővel!

Ha ínyenc joghurtot enne, próbálja ki a joghurtkészítőhöz adott recepteket! A joghurtkészítő poharaiban könnyen tárolhatja, szállíthatja is az elkészült finomságot!

A joghurtkészítő 1 liter pasztőrözött tejjel és egy pohár élőflórás natúr joghurttal használható. A felforralt és lehűtött tejben keverje el a joghurtot, majd a joghurtkészítő 12 db poharába ossza ezt szét. A lezárt poharakat legalább 8 órán keresztül tartja állandó 42-46°C-on a joghurtkészítő, mialatt a joghurtkultúrával beoltott baktériumok elszaporodnak. A joghurtkészítőt max. 15 órára állíthatja be az időzítő segítségével. A választott időtartamot a joghurtkészítő LCD kijelzője mutatja.

Ha a beállított idő lejárt, a joghurtkészítő egy dallammal jelzi azt.

A joghurtkészítő poharak tökéletesen záródnak, így egyszerűen áttehető bennük az elkészült joghurt a hűtőbe vagy tízórais csomagba.

Amennyiben Ön vagy családja sok joghurtot vagy joghurtos ételt fogyaszt, mindenképpen érdemes a joghurtkészítőt beszereznie, hogy gazdaságosabban jusson hozzá a szükséges mennyiséghez.

A joghurt köztudottan jótékony hatással van az emésztőrendszerre, ezért érdemes bevenni a mindennapi élelmiszerek közé. A jótékony hatás az élőflórás joghurtokra vonatkozik, amilyet a joghurtkészítővel könnyedén és gazdaságosan előállíthat saját ízlése szerint.

Teljesítmény:   21W
Méret:                12,5 x 31 x 25 cm

2 év garancia

Cikkszám: SB JM2 Kategória: