Steba KB11

Mini Grillsütő

Kifutott termék, nem rendelhető
A STEBA KB11 sütő használata gyors és energiatakarékos. Az innovatív szigetelés miatt a sütő csak az ételt melegíti fel, a helységet nem. A készülék oldala sem forrósodik fel, elkerülve így az égésveszélyt!

Friss, ropogós zsemlék kívánság szerint bármikor? A KB11 grillsütővel mindez 8 perc alatt megvalósítható! A kisméretű sütő előmelegítés nélkül, maximális energiatakarékosság mellett segíti Önt a mindennapokban!

A KB11 grillsütő alkalmas pizzák, meleg szendvicsek elkészítésére, grillezésre, fagyasztott pékáruk pár perc alatti sütéséhez.

A KB11 a hagyományos sütőkkel ellentétben kvarc fűtőszállal működik, így nincs szükség hosszas előmelegítésre.

A grillsütő újszerűsége az őt minden oldalról körülvevő tökéletes szigetelésben rejlik. Ennek köszönhetően akár a falra is szerelheti, megkönnyítve ezzel a készülék helyének megválasztását. A dupla üveges ajtó is része a maximális hő tartásnak. Így Ön nem a helységet, csak az ételt melegíti fel! Mivel az oldalfalak kívülről sem melegszenek fel, így kiváló választás kisgyerekes családoknak az égésveszély elkerülése miatt!

A grillsütő időzítője is korszerűbb a hagyományos készülékeknél. Nem csupán beállítható a kívánt hőfok, valamint idő, de a beállított értékek teljesítése után a sütő automatikusan ki is kapcsol.

Annyi mindenre kell figyelnie nap, mint nap. A konyhában legalább az idő miatt ne kelljen aggódnia!

A grillsütő tisztítása gyerekjáték!  A sütés végeztével a morzsatálca egyszerűen kihúzható, a rajta lévő szennyeződések letakarítása után pedig pillanatok alatt visszahelyezhető. A nehezen hozzáférhető és tisztítható sarkok, részek ideje ezzel lejárt!

A KB11 mini grill sütő tartozéka egy grillrács és egy tepsi.

Teljesítmény:   1000W
Sütőtér:             9 literes
Külső méret:    22 x 36 x 29 cm
Belső méret:     14,5 x 25 x 23 cm
Súly:                   3,5kg

Kategória: