Steba KB23

42990 Ft

Grillsütő 23 literes inox

A Steba KB23 légkeveréses grillsütő igazi házi mindenes. Süthet benne: Húst, grillcsirkét, süteményt, pizzát, meleg szendvicset. A tapadásmentes bevonat még kényelmesebbé teszi a használatát.

Termék megvásárlása

Forgónyárs

Légkeverés

Alsó, felső fűtőszál

23 literes

A Steba  KB23 légkeveréses grillsütőben szinte minden étel elkészíthető.

Tesztelje Ön is! A grillsütő krómozott grillrácsán ízletes héjában sült krumpli készülhet, de a légkeveréses grillsütő alkalmas kisebb tepsi sütemény elkészítésére is!

Ez a légkeveréses sütő minden tulajdonsággal rendelkezik, amivel könnyedén a mindennapok kedvencévé válik! A grillsütő használata gazdaságos, sokoldalú, kényelmes és biztonságos!

A légkeveréses grillsütő nagy teljesítményének köszönhetően hamar elkészül benne bármilyen étel, a beépített konyhai sütőknél kevesebb árammal. Az energiatakarékos megoldás gazdaságosabb, ami nagy előny a légkeveréses grillsütőknél is.

Sokoldalúsága és mérete miatt a grillsütő kimondottan ajánlott egyedülállóknak vagy olyan kis családoknak, akik nem vezetnek háztartást nap, mint nap.

A grillsütő 240°C-ig, több fokozatba állítható be, ezzel is biztosítva a különböző ételek különböző módon történő elkészítését.

A légkeveréses grillsütő másik nagy előnye, hogy használata kényelmes. A sütő kényelmi funkciója pl. a 90 percig beállítható időzítő. Amíg a grillsütő a kívánt ételt elkészíti, Ön nyugodtan foglalkozhat valami mással, vagy épp pihenhet egyet.

A grillsütő dupla üvegajtajának szigetelése óv az égésveszélytől! A rozsdamentes acélház nem csak esztétikus, de könnyen tisztítható is.

Teljesítmény:   1500W  230V
Űrtartalom:      23 liter
Külső méret:     47 x 28,5 x 37 cm (szélesség x magasság x mélység)
Súly:                   6,8 Kg

2 év garancia

Cikkszám: SB KB23 Kategóriák: ,