STEBA KB28

54990 Ft

Légkeveréses,Forgónyársas grillsütő

STEBA légkeveréses sütő, mellyel könnyedén készíthet süteményt, süthet benne pizzát, vagy zöldségeket! 28 literes extra nagy űrtartalom, időzít, forgónyárs, grillrács. Energiatakarékos kivitel.

Termék megvásárlása

Forgónyárs

Légkeverés

Alsó felső sütés

28 literes

A STEBA KB28 légkeveréses grillsütő, igazi házi mindenes.

Extra nagy belterületének köszönhetően, könnyedén, akár több személy részére is készíthet benne pizzát, melegszendvicset, süteményt.
A hőmérsékletet 230 C-g tekerheti fel, több fokozatban, csupán az Ön ízlésétől, és az elkészítendő ételtől függ, hogy hogyan állítja be.
A 90 perces időzítőnek köszönhetően, Önnek nem kell állandóan figyelni a készülő finomságot, A STEBA KB28 hanggal jelez, ha lejárt az Ön által beállított sütési időtartam. Addig Ön nyugodtan végezhet más házimunkát, vagy pihenhet, olvasgathat.

Az EU szabványos, dupla biztonsági üvegajtó, és a duplán szigetelt rozsdamentes acél ház, nem csak a gyerekeket óvja a forróságtól, hanem energiatakarékossá is teszi a grillsütőt, nincs hőveszteség.
A rozsdamentes grillrács, vagy a forgónyárs remek kiegészítői a STEBA KB28 grillsütőnek. A rozsdamentes forgónyárson, akár 2 csirkét, vagy egy pulykát is meg süthet.

A légkeveréses kivitelezésnek köszönhetően, az aktuális programtól függetlenül, (felső-, alsó-, vagy felső-és alsó fűtés) egyenletesen süti meg a húsokat, vagy süteményt.

Energiatakarékos, hiszen az 1500 W-os fűtőszálak azonnal felmelegszenek, és kisebb területet kell felmelegíteni, mint pl. a hagyományos sütőknél.

Külső méret:     31 x 51 x 41  cm
Belsõ méret:      28 liter, 24 x 36 x 23 cm
Teljesítmény:    1500 W
Súly:                    8,1 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB KB28 Kategóriák: ,