STEBA LB5

34990 Ft

Ultrahangos párásító

A német STEBA gyár ultrahangos párásítója ideális megoldást nyújthat Önnek, ha a párásítást automatikus módon kívánja megoldani. Nagy LCD kijelzőn mutatja a hőmérsékletet és a páratartalmat.

Termék megvásárlása

ECO üzemmód

Páraszint szabályzó

Ionizátor

Távirányító

Sokoldalú, de könnyen használható ultrahangos párásítót keres?

Válassza az LB 5 ultrahangos párásítót, amely előfűtött langyos párával is használható! Ne foglalkozzon állandóan a levegő aktuális páratartalmával, az ultrahangos párásító megoldja ezt Ön helyett!

A levegő ideális páratartalma 40-60% között van, ami sajnos csak nagyon ritkán ennyi környezetünkben. Az LB 5 ultrahangos párásító automatikusan figyeli otthonában a páraszintet, és az optimális szinten tartja azt. Nekünk elegendő csak az ultrahangos párásító digitális kijelzőjére pillantani, ha tudni szeretnénk a páratartalom értékét vagy levegő hőmérsékletét!

Az ultrahangos párásítót 3 fokozatba állíthatjuk be, mely közül a legkisebb fokozat az éjszakai (ECO), gazdaságos működése miatt igen népszerű.

További kényelmi funkció az ultrahangos párásítón az időzítő, amivel beállítjuk, mennyi ideig működjön a készülék.

Amennyiben a párakibocsátást tovább szeretnénk növelni, úgy használjuk előfűtött, langyos párával.

Mindezért a sokoldalúságért pedig egy lépést sem kell tennie, az ultrahangos párásító távirányítója is az Ön kényelmét szolgálja!

Az ultrahangos párásító tisztán tartása is gyerekjáték! A 6 literes tartályba használjon csapvizet, mert a belső antibakteriális réteg, valamint a külön kapható Ezüst rúd higiénikusan tartja azt. A vízkövet hetente 1 alkalommal célszerű ecettel eltávolítani, a kerámia-filtert pedig évente cserélni.

Teljesítmény:              40 W  (előmelegítéssel: 140W)
Víztartály mérete:      6 liter
Súly:                              3,8 kg
Méret:                           34 x 22 x 23 cm
Max szoba méret:       30 m2

2 év garancia

Cikkszám: SB LB5 Kategóriák: ,