STEBA LR5

36990 Ft

Levegőtisztító

A Steba LR5 hepafilteres légtisztító alkalmas kisebb
helyiségek légtisztítására. Négy rétegű filterében aktív
szénszűrő semlegesíti a szagokat. Olvasható kijelző,
beállítható sebességfokozat,12 órás időzítő

Termék megvásárlása

HEPA filter

3 ventilátor fokozat

Ionizátor

Távirányító

Kis helyigényű, kevés törődést igénylő légtisztítót keres? Szeretné szobájában kiszűrni a polleneket, vírusokat, a szálló port és az sem baj, ha egyes szagokat is semlegesít?

A Steba LR5 légtisztító használatát legfeljebb 15 m2-re javasoljuk. Ez lehet egy szoba, egy nappali, vagy egy iroda helyiség. Négy rétegű filterén nem hatol át más, csak a tiszta, megszűrt levegő.
Amit Ön belélegez.

Egyszerűen kezelhető, távvezérelhető légtisztító

Nem igényel különösebb gondozást és szakértelmet a használata.

Nagy kijelzőjén jól láthatók a beállított értékek. Ön választja meg a légtisztító teljesítményét, milyen hatékonyan dolgozzon a gép, az ionizátor funkciót is be és kikapcsolhatja. Időzítést is beállíthat Steba LR5 légtisztítóján, amennyiben egy megadott időn belül szeretné, ha magától leállna.

A légtisztítás akkor a leghatékonyabb, ha Steba LR5 légtisztítóját folyamatosan használja, mindig bekapcsolt állapotban van lakásában. Természetesen a szellőztetés ekkor sem elhanyagolható.

A Steba LR5 légtisztító négy rétegű filtere, megszűri,

a nagyobb szennyeződéseket, állat szőröket, a vírusokat, baktériumokat, apró port, semlegesíti a szagokat és egyes gázokat, melyek károsak lehetnek egészségére.

Az ionizátor funkció miért jó nekem?

A levegőben keringő szennyeződések legnagyobb része pozitív töltöttségű. A Steba LR5 légtisztító negatív ionokat bocsájt ki, mely ezekhez a pozitív részecskékhez hozzátapad és semlegesíti azokat. Az összetapadt részecskék nehezebbek lesznek, és így a levegőből a talajra hullanak, vagy fenn akadnak a Steba légtisztítójának HEPA filterében.

Ahhoz, hogy jó minőségű, pollenektől mentes levegőt lélegezhessen, a helyiség méretétől és a légtisztító használat mértékének függvényében 3-6 hónap között érdemes, a négyrétegű filtert kicserélnie Steba LR5 légtisztítójában.

Cikkszám: SB LR5 Kategóriák: ,