STEBA MX2 PLUS

28990 Ft

Turmixgép

Teljesítménye 1250 W, mely alkalmas jégőrlésre, smoothie készítésre is. 1,5 literes üvegkancsó, inox motorház, világító kezelőgomb. Opcionálisan választható külön magszűrő betéttel. Turmixol, aprít, őröl

Termék megvásárlása

1,5 literes kehely

5-18 000 rpm

Program gombok

Aprító kehely

A Steba MX2 PLUS turmixgép,  mixel, őröl, jeget zúz.

Használhatja krémek, pesto-k készítéséhez is, vagy akár koktélokat, jégkásákat is keverhet vele, de kávét darálhat, gyümölcsöt pépesíthet, turmixolhat. Próbálja ki a Steba MX2 PLUS turmixgépet!

A Steba MX2 Plus a hőálló 1.5 literes üvegkancsójának köszönhetően alkalmas meleg levesek, pépek, szószok turmixolására, vagy akár hideg smoothie-k, kásák, tört jég készítésére is.

1250 Wattos nagy teljesítményének köszönhetően, a Steba MX2 PLUS megbirkózik bármilyen zöldséggel, gyümölccsel, melyhez akár egész jégkockát is adagolhat, és finom jégkásákat készíthet!

Fordulatszáma akár a 18 000 fordulatot is elérheti!

A Steba MX2+ beépített három automata programjának köszönhetően lehetősége van a különböző automata program beállítására, mint a

  • smoothie készítés
  • a jég törés
  • manuális üzemmód

így ezeknek megfelelő gyorsasággal fog forogni a turmix kése.

Tegye be az üvegkancsóba a turmixolandó ételeket, elegendő ezt a tető utántöltő nyílásán bedobálnia. Fordítsa el a Steba MX2 PLUS fokozatmentes tekerőgombját a fordulatszám növeléséhez és turmixolja össze gyümölcseit, zöldségeit, készítsen ízletes szószokat tésztákhoz, vagy gyermekeinek babaételt ízfokozók és adatlékanyag mentesen!

Kivehető hatszárnyú nemesacél kése mosogatógépben is mosható, melyet felválthat a darálófejjel és a hozzátartozó daráló üvegfedéllel.

Őröljön a Steba MX2 PLUS-sal kávét, fűszert, diót, mákot vagy különféle magokat!

Nemesacél bevonatú motorháza és a kék fénnyel megvilágított kezelőgombjai fokozzák a Steba MX 2 PLUS  modern megjelenését.

A Steba MX 2 PLUS biztonságos használata
Csúszásmentes gumi talapzata a konyhai pultokon biztonságossá teszik, így használat közben sem fog felborulni. Ezen kívül folyamatos 2 perces működés után a turmixgép magától leáll, illetve kikapcsol, ha túlzottan nagy darabú alapanyagokat akarna leturmixolni, ezzel kímélve meg a motort.
A motoregység kivételével az alkatrészei mosogatógépben moshatóak.

Opcionális tartozék a Steba MX2 PLUS-hoz
Szeretne apró magvú gyümölcsöket elfogyasztani turmixként? Nem szereti ha a málna, a ribizli, vagy a szőlő magja is belekerül italába?
A kivehető mikrofilteres magszűrőnek köszönhetően turmixolás közben nem fog a mag és a lé összekeveredni, így anélkül tudja kiönteni gyümölcsturmixát egy pohárba, hogy a magocskák benne lennének.

A mikrofilter külön rendelhető.

Készítsen egészséges turmixokat magának és családjának, hagyja el a cukrokkal teli jégkásákat, és smoothie-kat a Steba MX 2 Plus turmixgéppel!

Teljesítmény:     1250 W
Ûrtartalom:        1,5 L
Max fordulat:     18 000/f/p
Súly:                     4,8Kg

2 év garancia

Cikkszám: SB MX 2 PLUS Kategóriák: ,