STEBA PG4.3

44990 Ft

Kontakt grill 3D funkcióval

Rozsdamentes acélházában a grill lapok kivehetőek, megfordíthatóak. Lapjait ILAG tapadásmentes bevonat jellemzi. Kontakt grillezés és szétnyitható grill sütő felület. Hőmérséklete állítható 250° C-ig.

Termék megvásárlása

Bordás grill felület

Sima grill felület

Szétnyitható

Rögzített sütőlap

Kontakt grill állítható magassággal? Szabályozható hőmérséklet és tapadásmentes lapok? Ha ilyet keres, akkor megtalálta! Ez a Steba PG 4.3 kontakt grillezője. Használja teraszon, a kertben vagy konyhájában.

Az univerzális Steba PG 4.3 kontakt grill

Sokoldalúságainak egyike a kontakt grill funkció, amikor alsó és felső sütőlapok közé helyezi húsfalatkáit, zöldségeit, vagy akár melegszendvicsét. Vastagabb, vagy törékeny ételek sülésében az oldalt állítható csuklópántok segítenek. Ezeket beállítva akár 3 cm vastag ételt is megsüthet a Steba PG 4.3-ban.

  • Kontakt grill, a felső sütőlap is ráfekszik a grillezett ételre.
  • Fix sütőlap, ekkor a felső sütőlapot kb 3cm magasságban rögzítjük, így melegszendvicset v halat is süthetünk benne. A felső sütőlap nem ér hozzá az ételhez
  • BBQ grillezés akkor a két sütőlapot szétnyitjuk és így mindkét felén süthetünk

A sütés teljesítményét a fokozatmentesen állítható skálán tudja beállítani, egészen 250 °C-ig. Így akár alkalmas steakek megsütésére is.

A grillsütőt a biztonsági fogantyúval tudja összecsukni, illetve felnyitni.

A kontakt grillezés mellett használhatja a grillsütőt szétnyitva is. Ehhez a felső sütőlapot kicsit felfelé húzva és döntve tudja beállítani. Így összességében 48,5 cm x 38,5 cm grillfelületet fog kapni.

A kivehető és megfordítható grillsütő lapokat pedig külön külön is használhatja, így akár egy bordázott és egy sima felületű grill lapon egyszerre süthet, előbbin húsokat, utóbbin zöldségeket, gombát.

A grillsütő egyszerű kezeléséhez hozzájárul még a könnyed takarítás is. ILAG tapadásmentes lapjait elég papírtörlőkendővel letakarítania. Nem szükséges elmosogatnia. Azonban mosogatógépben való tisztítását nem ajánljuk.

A Steba PG4.3 kontakt grillsütő stílusos megjelenéséhez külső nemesacél borítása járul hozzá, mely nem hiányozhat egy háztartásból sem, ahol fontos az impozáns megjelenés, a minőség, melyre 2 év garanciát vállalunk.

Technikai adatok:

Teljesítmény:                     2000 W
Méretek:                              12 x 46 x 34 cm
Grill lapok mérete:            2 x 37 x 23 cm
Súly:                                     6,4 kg
Termosztát:                        250 ° C

2 év garancia

Made In Germany

Cikkszám: SB PG4.3 Kategóriák: ,