STEBA RC28

24990 Ft

Raclette grill

Egyszerű, gyors és változatos vacsora akár nagy társaságnak is? A STEBA RC 28 raclette hálás segítség a vendéglátónak! Csak helyezze a vacsora hozzávalóit az asztalra és persze a STEBA raclette sütőt

Termék megvásárlása

Bordás grill felület

Sima grill felület

8 raclette serpenyő

Egyszerre kedvébe járni minden családtagnak? Az RC28 raclette sütővel még a nagyszülőknek is jut az ínyenc falatokból! Üljék körbe a raclette sütőt és készítsék el együtt a menüt! Ne kiszolgáló személyzet, háziasszony legyen az étkezéseknél!

Az RC28 raclette sütő eloszlatja az esős napra szervezett sütögetés miatti aggodalmat, a hosszas előkészületek okozta fáradtságot! Önnek elég csak az alapanyagokról és a társaságról gondoskodnia, na meg persze a raclette sütőről!

A raclette sütő tapadásmentes öntvény grill lapja 8 személyes, melynek rácsos felén húsféléket, a sima lapján zöldséget, sajtot grillezhet.

Az alapanyagnak megfelelően beállíthatja a raclette sütő fokozatmentes hő-szabályozójával a kívánt hőfokot, ezzel is praktikussá és kényelmessé téve a raclette sütő használatát.

A raclette sütő használatának kényelmét szolgálja továbbá a sütőn található jelzőfény, mely melegítés közben világít, illetve csúszásmentes lábak, melyek ugyan megkönnyítik a sütést, de fontosabb, hogy védik az Ön biztonságát!

Teljesítmény: 1400W
Grill felület: 45x 30cm
Méret: 14,5 x 45 x 30 cm

2 év garancia

Cikkszám: SB RC28 Kategóriák: ,