STEBA RC3PLUS M

44990 Ft

Raclette kőlap grill fém

Bordázott tapadásmentes, tömör acélöntvény grill-lap, természetes kő grill-lap, zománc bevonatos burkolat, grillező felület: 26 x 26 cm, 8 zománc bevonatú Raclette- serpenyő, beépített termosztát, 1450 W

Termék megvásárlása

Bordás grill felület

Sima grill felület

Természetes kő grill lap

8 Raclette serpenyő

Hagyományos grillezés helyett élvezze a raclette sütő minden előnyét!

Ne foglalkozzon se az időjárással, se a tűzcsiholással és ne bosszankodjon az elszenesedett, zsírban tocsogó ételek miatt!

A raclette sütő öntött vas felületén úgy készíthet húsokat, halat, zöldségeket, hogy a siker garantált! A dupla soros fűtőszál miatt a sütés egyenletes lesz, a hőmérséklet pedig a raclette sütő termosztátja miatt az alapanyagnak megfelelő. A raclette sütő kőlapján igaz olasz tésztát süthet, vagy tenger gyümölcseit grillezhet.

A 8 személyes raclette sütő tisztítása gyerekjáték, a sütőlapokat egy kendővel elég letörölni, a raclette sütő 8 db zománcozott serpenyője pedig mosogatógépben mosható. És hogy mire való a serpenyő? A grillezéssel egy időben készítheti el a hozzávaló finomabbnál finomabb mártogatósokat! Hagyja a vendégek kreativitását kibontakozni, élvezze a vacsorát raclette sütővel!

  • Öntött vas sütőlap tapadásmentes bevonattal
  • Természetes grillkőlap
  • Zománcozott ház
  • Zománcozott karcmentes serpenyőcskék (8db)


A német TESTMAGAZIN és a Haus & Garten Test győztes raclette sütője

Technikai adatok:

Sütő felület: 26 x 26 cm
Teljesítmény: 1450W

2 év garancia

Cikkszám: SB RC3PLUS M Kategóriák: ,