STEBA RC58

35990 Ft

Raclette kő +grill

A Steba RC58 8 személyes Raclette Kő +Grill. A sütőt az asztalra téve mindenki saját ízlésének megfelelő húst, zöldséget vagy sajtot süthet. Mindenki a saját serpenyőjébe sütheti a pecsenyéjét.

Termék megvásárlása

Bordás grill felület

Természetes kő grill lap

8 Raclette serpenyő

Élvezze az ízek kavalkádját raclette sütővel

Az RC58 raclette sütő kétféle sütőlapján csak a fantázia szabhat határt a legkülönbözőbb alapanyagok elkészítésének! A raclette sütő 8 serpenyőjében pedig mindenki saját kedvére készítheti el az ínyenc falatokat

A raclette sütő lapjának egyik része bordázott, melyet húsfélék, kolbászok grillezésére terveztek. A sütőlap másik része sima és kőből készült, ami a halak, zöldségek, sajtok vagy tenger gyümölcsei grillezéséhez nyújtanak kiváló felületet. A sütőlap alatt található dupla soros fűtőszál jóvoltából a raclette sütővel mindez egyenletesen, gyorsan sül meg, miközben az alatta található serpenyőket is egyenletesen melegíti.

Ne fárassza le magát már a vendégség előtt az órákig tartó előkészülettel! A raclette sütővel közösen készülhet a vacsora! A raclette sütő hőmérséklete szabályozható, ami további garanciát jelent a tökéletes ételek elkészítéséhez.

Grillezés után a takarítás sem rontja el a hangulatot, mivel a raclette sütő tisztítása is gyerekjáték! Mind a tapadásmentes rácsos, mind a sima felületet csak le kell törölnie egy kendővel, a raclette sütő 8 db tapadásmentes serpenyője pedig víz alatt könnyen elmosható.

Ezekben a serpenyőkben a grillezett ételeket mindenki a saját ízlése még fűszerezheti, olvaszthat rá sajtot vagy süthet rá tojást is, így még fenségesebbé és élvezetesebbé teheti a közös étkezést!

Techniaki adatok:

Grillfelület: 37 x 23 cm
Teljesítmény: 1200 Watt
Külső méret: 11 x 39,5 x 23
Súly: 4,4 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB RC58 Kategóriák: ,