STEBA SB2

18990 Ft

Smoothie készítő

Kiemelkedő 23000-es fordulatszám/perc. Állítható sebességfokozat. Tritánból készült kancsóval és hordozható palackokkal. Kis mérete miatt alkalmas kisebb konyhákba, háztartásokba is

Termék megvásárlása

Fordulatszám

Impulzus gomb

Mosogatógépben mosható

Kiemelkedő 23000-es fordulatszám/perc. Állítható sebességfokozat. Tritánból készült kancsóval és hordozható palackokkal. Kis mérete miatt alkalmas kisebb konyhákba, háztartásokba is.

Smoothiekat zöld turmixokat, egészséges gyümölcs és zöldség italokat készíthet a Steba SB2-vel

Magas fordulatszámú, 23 000 ford/perc, állítható sebességfokozatú. Strapabíró, Tritán© kancsóval és hordozható Tritán© palackokkal.

Egészségtudatos táplálkozáshoz

A Steba SB2 Smoothie készítővel egészséges és üdítő innivalókat készíthet. Nyers étkezéshez, bébi ételek készítéséhez, gyümölcsök pürésítéséhez, joghurtokhoz, pesztókhoz is alkalmazhatja.

A Steba SB2-vel egészségesen kezdheti a napot. Könnyű beüzemelni és a gyors fordulatszámnak köszönhetően, -mely akár a maximum 23 000 fordulatot is elérheti percenként – alkalmas bogyós és puhább gyümölcsök, zöldségek, mint a spenót, rukkola, medvehagyma, mixelésére.
Háromféle fokozatban szabályozhatja, hogy milyen hatékonysággal dolgozza fel Smoothie készítője a mixelni kívánt finomságokat.

Egészségünk megőrzésében fontos szerepet játszanak a vitamin dús ételek, italok fogyasztása.
Ennek érdekében a Steba SB2 Smoothie készítő, ételekkel érintkező részei, mint a kancsó és a hordozható palackok, Tritán©-ból  készültek. Így nem oldódnak frissen készített leveibe nem kívánatos kémiai anyagok.

A Steba SB2 tartozékai, mint a kancsó (600 ml) és az autós pohártartóba is elhelyezhető két kulacsa (570 ml és 400 ml ) ütésálló, biztonságos és mosogatógépben is mosható.

Házilag készített smoothie-jait fogyaszthatja akár útközben, akár irodájában, munkahelyén, vagy az iskolában is.

Kényelmes kialakítás

Akár közvetlenül a hordozható, lezárható palackokba is elkészítheti zöld turmixait. Mivel a négyszárnyú nemesacél kések kitekerhetők a motorházból, a kancsóról levéve használhatja azt a két kulacson is. Így nem kell feleslegesen mosogatnia, hanem közvetlenül palackjaiban is elkészítheti zöld turmixait.

Szeretne egészséges, ízletes smoothiekat készíteni otthonában? Rendelje meg webáruházunkban és mi 2 év garanciát biztosítunk Önnek!

Technikai adatok

Teljesítmény:             300 Watt
Fordulatszám:           19-23 000/min
Fokozatok száma:     2
Űrtartalom:                600ml kancsó
570ml palack
400ml palack
Súlya:                           1,45kg
Méret:                          33 x 12,5 x 12,5 cm
Külső:                          Nemesacél/Fekete műanyag

2 év garancia

Cikkszám: SB SB2 Kategóriák: ,