STEBA SG55

20990 Ft

3 az 1 ben szendvicssütő

Szendvics-, gofri- és grillsütő, cserélhető tapadásmentes sütőlapok, három funkció egy készülékben, Alu-öntvény sütőlapok, tökéletes hő elosztás, állítható hőfok, helytakarékos, egyszerû használat.

Termék megvásárlása

Szendvics sütő lap

Grillsütő lap

Gofrisütő lap

Hőfok szabályzó

A Steba SG55 3 az 1 ben sütőt használhatja grillezésre, gofrisütésre, vagy melegszendvics sütésre.

Csak keverje ki a gofritésztát, vagy készítse elő a grillezni való húst, esetleg melegszendvicset, és a megfelelő sütőlap használatával egyszerűen megsütheti, grillezheti, vagy átmelegítheti ételét.

A Steba SG55 3 az 1 ben  egy kompakt készülék, amely alkalmas gofri, szendvics sütésre, sőt! Még kisebb grillezésre is. Szereti, ha egy konyhai eszköz több funkciót is ellát? Ha igen, akkor az SG55 multifunkciós sütőnket Önnek találták ki. Reggelire belga gofri, ebédre egy kis grillezett csirke mell, uzsonnára pedig melegszendvics. Ugye milyen jól hangzik? A családja is gyorsan elsajátíthatja a készülék könnyű használatát.

Helytakarékossága miatt Önnek nem kell ezért három készüléket tárolnia a konyhájában vagy munkahelyén. A hőfok beállítással pedig szabályozhatja a sütő teljesítményét.

Sokoldalúságának egyike még a tapadásmentes alumínium öntvény lap, melyeket tetszés szerint cserélgethet annak megfelelően, hogy grillsütőként, gofrisütőként vagy szendvicssütőként szeretné épp használni! Önnek nem kell a zsíroldással bajlódni, ugyanis egy egyszerű papírtörlőkendővel tisztává teheti a lapokat és készüléket a következő használatra. A lapokat nem javasoljuk, hogy mosogatógépben mossa!

Ezt a 3 in 1-ben készüléket javasoljuk otthoni használatra, de kollégiumba vagy akár nyaralóba is.

Technikai adatok:

Teljesítmény:           1100 W
Külső méretek:        9,5 x 25,5 x 22 cm
Ház:                           Fekete, inox
Súly:                           1,8 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB SG55 Kategóriák: , , ,