Steba SV2

64990 Ft

Sous Vide Automata

A szuvidolás egy innovatív konyhai eljárás, melyhez szükséges egy erre alkalmas eszköz. Ilyen az SV2 Sous Vide főzője. Ezzel a hagyományosnál kényelmesebben és egészségesebben készítheti el ételeit

Termék megvásárlása

Precíziós hőfok szabályozás

10 literes Sous Vide üst

Digitális vezérlés 0,5C pontosság

Beépített keringető szivattyú

Egészségtudatos táplálkozás? Innovatív konyhai eljárás? Igen, ez a STEBA SV2 Sous-Vide főzője! A szuvidolással a hagyományoshoz képest ételei ásványi- és vitamintartalma magasabb marad!

Nem szeret órákat a konyhában állni egy ízletes és egészséges étel elkészítése miatt? Az előkészületek kedvét szegik barátai vendégül látásának? Szerezze be a STEBA SV2 Sous-Vide főzőt, amivel minden gondja a múlté lesz!

A Sous-Vide-álás lényege a vákuumban, alacsony hőmérsékleten történő főzés, aminek köszönhetően az ételek ásványi- és vitamintartalmukat, valamint természetességüket a lehető legnagyobb mennyiségben és mértékben őrzik meg.

Az SV2 Sous-Vide főzővel a túlfőzés elképzelhetetlen, így Ön nyugodtan pihenhet, készülődhet a vendégek fogadására, miközben a sztárséfekéhez hasonló ízletes fogások elkészülnek.

A Steba SV2 Sous-Vide főző hőmérséklet-szabályozója 99°C-ig beállítható, mely hőmérsékletet 0,5 °C precizitással tartja

Az edény digitális kijelzővel rendelkezik.

A Sous-Vide eljárás másik fontos követelménye, hogy az ételeket vákuum-csomagolással kell ellátni. Vegye elő a STEBA vákuum-csomagoló készülékét, majd csomagolja be vele a főzni kívánt ételeket. Helyezze a tasakokat a 10 literes, rozsdamentes acélházzal rendelkező SV2 Sous-Vide főzőbe, majd állítsa be a kívánt hőmérsékletet!

Amennyiben a húsokat nem pácolta, fűszerezte csomagolás előtt, úgy tegye közvetlenül a vákuumtasakba a fűszereket. Vigyázzon, az eljárás során az ételek megőrzik természetes ízüket is, azaz ügyeljen a szokásostól eltérő fűszerezésre!

Az SV2 Sous-Vide főző 40 adag étel elkészítésére alkalmas.

Teljesítmény:         800W
Belső:                       10 liter
Hőfokszabályzó:    0,5°C pontosság
Méret:                      25 x 38 x 22 cm
Súly:                         4,5Kg

2 év garancia

Cikkszám: SB SV2 Kategóriák: ,