Steba VG120

BBQ grill üvegfedéllel

Kifutott termék, nem rendelhető

A Steba VG120 grill ideálisan használható akár a konyhában akár a kertben vagy teraszon. A rácsos felületen süthet zsírosabb húsokat, a sima felületen zöldséget, sajtot, halat, tengergyümölcseit.

Vendégvárás órákig tartó előkészületek nélkül? Ehhez csupán a VG120 grillsütőre van szükséges és jól összeválogatott alapanyagokra! A Steba grillsütővel lejárt az időjáráshoz igazított grillezés és az elszenesedett ételek ideje is!

Kényelmes grillezés  Steba VG120 grillsütővel

Ne fusson versenyt az idővel. A VG120 grillsütővel elég a vendégek előtt fél órával haza érnie. A grillsütő integrált fűtőszála miatt gyorsan felmelegszik és egyenletes hőeloszlással dolgozik. A grillsütő hőmérséklet-szabályozóval ráadásul kiválaszthatja, hány fokon szeretne sütni! Ha a vendégek késnek, tartsa melegen az elkészült finomságokat a grillsütő melegen tartó funkciója segítségével!

A grillsütő low-fat technológiája, magas pereme, hőálló üvegfedele és tapadásmentes felülete gondoskodik róla, hogy Önnek a parti után se kelljen órákat a konyhában töltenie! A low-fat technológia miatt a kisült zsiradék egy gyűjtőedénybe folyik össze, melyet aztán pillanatok alatt kitisztíthat. A low-fat-es grillsütő másik előnye, hogy az ételek ásványi-anyag és vitamintartalma magasabb marad, mint a hagyományos grillsütők esetében.

A hőálló üvegfedél nem csak véd a fröcsögéstől, de fel is gyorsítja a sütés folyamatát.

Próbálja ki a grillsütő rácsos felületén húsok grillezését, a sima felületen a zöldségeket, sajtokat készítheti el!

Teljesítmény:        1650 W
Grillfelület:            35 x 25 cm
Készülék mérete:  9 x 44,5 x 37 cm
Súly:                        3,4 Kg

Kategória: