Steba VG250

BBQ álló és asztali grill

Kifutott termék, nem rendelhető

A tökéletes grill élmény. A STEBA grillsütő: Kényelmes gyors, nem füstöl, nem kormoz. Akár az erkélyen, a konyhában vagy az irodában is grillezhet vele. A Low Fat technológiának köszönhetően még egészségesebb!

Álló grillsütőre vágyik? Rossz időben hasznosabb lenne inkább egy asztali grillsütő? A családból többen a BBQ esküsznek? A STEBA VG250 grillsütő minden célnak megfelel! Ráadásul számos praktikus funkciójának köszönhetően a grillsütő használata gyerekjáték!

Ha esik, ha fúj, a VG250 grillsütővel egyetlen vendégség sem fullad kudarcba

A könnyen felszerelhető, de masszív lábaknak köszönhetően bárhol felállíthatja a grillsütőt, mindössze egy dolgot kell figyelembe vennie, az áramforrást! A grillsütő tökéletes választás kis terasszal vagy erkéllyel rendelkezőknek, és azoknak is, akik akár hétköznap esténként is grillvacsorával kényeztetik szeretteiket!

A grillsütő integrált fűtőszála miatt az alapanyagok egyenletesen sülnek át. A grillsütő hőmérséklete szabályozható, ezzel is hozzájárulva az omlós, de nem elszenesedett ételekhez. A grillsütő fém fedelével gyorsíthatjuk az eljárást, valamint megóvhatjuk a környezetünket attól, hogy a szétfröcsögött zsírban ússzon!

A low-fat technológia is egyrészt ezt a célt szolgálja: a kisült zsiradékot összegyűjti egy tartályba, melyet a grillezés végén egyszerűen csak kiemel és megtisztít. A kényelmi funkción kívül az egészségmegőrző szerepe is jelentős: a low-fat-tel bíró grillsütőkben készült húsok vitamin- és ásványi-anyag tartalma magasabb marad! Óvja Ön is szerettei egészségét VG250 grillsütővel!

Méret:                95 x 52 x 48 cm
Grillfelület:       Átmérő 40cm
Teljesítmény:   1800W

Kategória: