STEBA VG350 BIG

69990 Ft

Elektromos álló grill hőmérővel

Élvezze a felszabadító grillezést, kényelmesen, kormozás nélkül! Grillezzen az év bármely napján, kül- vagy beltéren. Készítsen vendégeinek egészséges, zamatos grillételeket, a Steba VG350 grill segítségével

Termék megvásárlása

Levehető fedél

Integrált fűtőszál

Termosztát

Álló grill

Hőmérő a fedélben

XXL-es a vendégsereg? Akkor legyen XXL-es a grillsütője is! A Steba VG350 grillsütővel felejtse el a tűzcsiholást, az időjárás miatti aggodalmakat! A grillsütő low-fat technológiájának köszönhető omlós sülteket bárhol, bármikor elkészítheti!

Steba VG250 a német Testmagazin ajánlásával.

A Steba VG350 extra nagyméretű grillfelülete lehetővé teszi 6-8 adag étel egyidejű elkészítését. Kerülje el a kellemetlenséget, amit a kevés grillétel okoz sok éhes száj esetén! A VG350 sütő tapadásmentes sütőlapjain felhalmozott ínycsiklandó falatokból biztosan mindenkinek jut! A rácsos felületre a húsféléket, nagyobb zöldségeket, míg a sima lapra a sajtokat, tükörtojást, gombát helyezzük!

A grillsütő integrált fűtőszála miatt minden alapanyag egyenletesen, nagy hatásfokkal süthető át!

Vitaminban és ásványi-anyag tartalomban gazdag húsfélék?

A grillsütő low-fat technológiája garantálja ezt Önnek! Óvja családja egészséget a VG350 grillsütő használatával, magát pedig a grill-partik utáni órákig tartó takarítástól! A grillsütő magas pereme, fém fedele, valamint a low-fat technológia tartálya nem engedi a zsiradék szétfröcsögését, így Önnek az egész helység takarítása helyett elég csak a tartályt, sütőlapot kiemelni és elmosogatni.
A fedélen található hőmérő és párakiengedő szelep további segítséget jelentenek a könnyed, kényelemes grillezéshez!

Grillfelület:         55 x 41 cm
Külső méret:       67 x 57 x 107 cm
Súly:                     10,5 kg
Teljesítmény:      2200W

2 év garancia

Az alábbi recepteket ajánljuk:

Cikkszám: SB VG350 BIG Kategóriák: , ,