STEBA VG500

115990 Ft

Prémium elektromos grillsütő

A Steba legnagyobb grillsütője a VG500 Prémium elektromos BBQ asztali grill. Nagy zománcozott öntöttvas felületének két osztott lapjai külön hőfokszabályzást kaptak. Egyedi, igényes, prémiumtermék.

Termék megvásárlása

Felnyitható tetővel

Két külön állítható fűtőszál

Sima és bordás grill lap

Öntöttvas grillzománc sütőlapok

300 °C-ig állítható hőfok

Hőmérő a fedélben

Grillkocsival is rendelhető

Prémium elektromos BBQ grillsütő zománcozott öntöttvas felülettel. 2400 Watt teljesítménnyel, max. 300°C-os sütési hőmérséklettel. Az elektromos grillsütők piacán talán az egyik legnagyobb méretű grillsütő.

Hagyja maga mögött a megszokást, és próbáljon ki valami igazán újat!
A Steba VG500 prémium asztali BBQ-grillsütőjét a modern esztétikus megjelenés és letisztultság jellemzi. Csak semmi felesleg.

Egy különleges termék

A Steba VG500 prémium elektromos grillsütő nemesacél háza a szolid eleganciát sugározza felhasználójának és mindenkinek aki csak rávet egy pillantást.
Egy páratlan megjelenésű grill készülék azoknak, akik az egyediséget keresik egy termékben.

A Steba VG500 grillsütő tulajdonságai

Zománcozott öntöttvas grill lapja a Low-Fat technológia jegyében készült, így a zsiradék könnyen távozik a grill lapokról a zsírgyűjtő tálcára.
A Steba VG500 grillsütő lapjai külön-külön 23 x 34 cm-es méretűek. Könnyedén megsütheti rajtuk frissen fogott halát, de készíthet rajtuk steaket, kolbászokat, saslikot tengeri herkentyűket, gyümölcskülönlegességeket is.

Azért, hogy sültjei tökéletesek legyenek, a zárható, hőálló fogantyúval ellátott, hőmérséklet-kijelzővel beépített, nemesacél grilltető lesz segítségére.

Vegye kezébe az irányítást…

A Steba VG500 elektromos grillsütőben két külön egyénileg szabályozható fűtőszál lett beépítve, így attól függően, hogy mit grillez, megadhatja Ön a kívánt hőmérsékletet.
Fokozatmentesen állíthatja a sütés hőmérsékletét, maximum 250 °C és 300 °C-ig. Amint elérte a beállított hőmérsékletet a Steba VG500 oldalsó lámpái kigyulladnak.
Amikor elkészült az ízletes falatokkal, kipakolhatja az INOX melegen tartóra, így akár fedő alatt tartva, sem fognak kihűlni.

Végzett a sütéssel?

A Steba VG500 grillsütő lapjai kivehetőek, a zsírgyűjtő tálcával együtt. Így azokat könnyen elmoshatja, a fémházat pedig egy egyszerű konyharuhával tisztára törölheti.
A Steba VG500 prémium BBQ grillsütő asztalra téve, vagy saját kocsiján is használható. Amennyiben még különlegesebbé szeretné tenni grillsütőjét és önálló „lábakat” szeretne hozzá, külön megrendelhető a hozzá illeszkedő grillkocsi is!

Teljesítmény:              2400W
Max. hőmérséklet:     300 °C
Grill felület:                 2 x 23 x 34 cm
Méret:                           26 x 52 x 47,5 cm
Súly:                              14,8 kg

2 év garancia

Cikkszám: SB VG500 Kategóriák: , ,