STEBA VG90

19990 Ft

Asztali Grill

A Steba VG90 grill szabadban és lakásban egyaránt használható. Az alumínium öntvényből készült tapadásmentes grill lap egyenletes hőmérsékletet biztosít a teljes felületen. Low-Fat technológia.

Termék megvásárlása

Bordás grillfelület

Integrált fűtőszál

Low-Fat grill technológia

Ne rontsa el az idő a grillpartit. Szerezzen be elektromos grillsütőt! A VG90 grillsütő minden fontos funkcióval bír, ráadásul kis helyen is elfér. Mérete miatt a grillsütő könnyen szállítható, így hasznos útitárs lehet nyaraláskor, kempingezéskor is.

A Steba VG90 asztali grillsütővel ízletes és egészséges ételeket varázsolhat az asztalra.

A sütőlapba integrált fűtőszál gyorsan és egyenletesen melegíti fel a grillsütőt, véget vetve ezzel az elszenesedett ételek idejének!

A magasított perem és low-fat technológia az igazán gondos német tervezés eredménye. A parti remek hangulatát ne rontsa el az órákig tartó takarítással! A grillsütő magasított pereme nem engedi a zsiradékot kifröcsögni, így nem kell a grillsütő környezetét többször is feltörölni miatta.

A low-fat technológia lényegének megfelelően a kisült zsiradék egy tartályba gyűlik össze, melyet egyszerű mozdulattal ki tud üríteni használat után.

Nem csak kényelme, de egészsége szempontjából is fontos a low-fat technológia. Az így készült finomságok megőrzik vitamin és ásványi anyag tartalmukat, ízüket, ráadásul a húsok nem száradnak ki! A grillsütő hőmérséklet szabályozóval rendelkezik, így a különféle ételeket különböző hőmérsékleten tudja elkészíteni.

A tapadásmentes sütőlapon bármilyen alapanyagot megsüthet.

Teljesítménye:       1300W
Mérete:                    11 x 36 x 29 cm
Súlya:                       2,8kg

2 év garancia

Cikkszám: SB VG90 Kategóriák: ,