STEBA VK4

28990 Ft

Vákuumfóliázó, fóliahegesztő

Ételek egyszerűbb tartósításához kényelmesebb megoldás háztartási vákuumfóliázó gépet használni, így a nyers és főtt ételek íze, színe és formája megmarad még a mélyhűtést követően is. Ismerje meg a Steba új vákuumfóliázó gépét, melyet Sous Vide készülékéhez is használhat.

Termék megvásárlása

Digitális vezérlés

Max. 30 cm-es vákuum tasakhoz

Digitális vezérlés

A Steba VK4 Vákuumfóliázó működése

Ha Önnek is nagy dilemmát okoz, hogy miben tárolja ételeit a hűtőben, fagyasztóban úgy, hogy ne csak helytakarékos legyen, hanem hosszú ideig frissen tartsa akár a főtt, sült kész ételeit, akár a nyers alapanyagokat, zöldségeket, akkor a Steba VK4 vákuumozó gépét érdemes közelebbről is megismernie.

Ételeink vákuumozása a legtöbb konyhában már nem ismeretlen dolog. A Steba VK4 egy könnyen kezelhető háztartási vákuumfóliázó gép, melyet kezdő és gyakorlott háziasszonyok és urak is egyszerűen fognak tudni alkalmazni. A vákuumozógép tartozéka egy fóliatekercs és öt darab vákuumfólia tasak, melybe a zöldséget, gyümölcsöket, húsokat, süteményeket nyers vagy akár kész állapotukban is eltárolhatja a hűtőszekrényében, anélkül hogy állagromlás következne be.

Miért a Steba VK4 vákuumfóliázót és fóliahegesztőt válassza a fenti célok bármelyikére?

 • Mert nem csak vákuumzacskókból képes kiszívni a levegőt, hanem saját vákuumcsövének segítségével (mely tartozéka a csomagnak) akár tároló dobozaiból is száműzheti az oxigént.
 • Mert külön gombokkal állíthatja a vákuumozást és a vákuumtasak lezárást is.
 • Mert legalább 30 cm széles vákuumozható tasakokat is használhat vákuumozásra.
 • Mert könnyen és gyorsan végezhet a vákuumozással, ételei pedig egyszerűbben elférnek a fagyasztóban is.
 • Mert a Sous Vide technikához elengedhetetlen, hogy a főzni kívánt étel le legyen vákuumozva. Használja bátran szuvidáló gépéhez a Steba VK4 vákuumfóliázót.
 • Mert az alapcsomag tartozéka 1 fóliahenger, melynek hossza igény szerint vágható, illetve 5 vákuumtasak és egy vákuumozócső is.
 • Mert kis méreténél fogva a háztartásába is könnyen beilleszthető
 • Mert 2 év Steba és 30 napos elégedettségi garanciát biztosítunk a termékre.
 • A gyorsabb vásárlásért rendelje meg web shopunkon a Steba VK4 vákuumfóliázó gépet, és akár már holnapra házhoz szállítjuk Önnek.

Kis gép, nagy szívóerő

A tartósítani, vagy hosszabb ideig tárolni kívánt étel méretétől függően válasszon ki egy Steba vákuumtasakot, vagy alkalmazza a vákuumtekercset. Helyezze a fóliába az ételt, majd fektesse a tasak száját a Steba VK4 vákuumozó gép kamrájába és tetszőlegesen nyomja meg a készülék tetején található gombok valamelyikét, attól függően, hogy csak lezárná a tasak száját vagy eltávolítaná belőle a levegőt is. Javasolt az utóbbi használata, így helyet spórolhat meg a tárolás során és a levegő hiányával megelőzheti a korai elszíneződést, romlást is. A 0,8 báros szívó erővel és a 110 Wattos teljesítménnyel 12 liter/perc levegőt tud eltávolítani a vákuumtasakokból. Vákuumozásra fel!

Vákuumozható edényekben szállítja, vagy tárolja ételeit?

Ételei minőségének megtartásához, legyen szó sült húsról, párizsiról, felvágottakról vagy a vasárnapi ebédről, minden alkalommal használja a Steba VK4 vákuumozó gépét. A rácsatlakoztatható vákuumozócsővel akár az erre alkalmas ételhordóit is vákuumozhatja.

Miért használjon vákuumtárolót vagy vákuumtasakot ételei tárolására?

Mert lassítja a penészesedést és az erjedést is, így növelve az ételek élettartamát. Megőrzi a vitaminokat, ásványi anyagokat, tápanyagokat és ízeket. Az oxigén hiánya miatt nem indul el oxidáció, a légmentes közegben pedig az egymás mellett tárolt különböző ételek nem veszik át egymás szagát sem.

A Steba VK4 háztartási vákuumozó technikai adatai:
Teljesítmény:                 110 Watt
Súly:                                 1,3 kg
Méret:                              8 x 36 x 15 cm
Szívóteljesítmény:         0,8 bár, 12L/min

A csomag tartalma:

 • 1db Vákuumfóliázó gép
 • 1db kiegészítő vákuumcső
 • 1db fóliatekercs 20 x 200 cm
 • 5db fólia tasak 20 x 30 cm

2 év garancia

Cikkszám: SB VK4 Kategóriák: ,