STEBA VK5

Vákuumfóliázó, fóliahegesztő

Kifutott termék, nem rendelhető

Gondot jelent a megmaradt élelmiszerek frissen tárolása? Használjon STEBA vákuumfóliázót! Tegye az élelmiszereket vákuum-csomagolásba, így hosszabb ideig tárolható marad anélkül, hogy veszítene természetes állapotából, ízességéből.

Hallani sem akar kárba veszett ételről? A vákuumfóliázóval csomagolt étel tovább eltartható! A fagyasztóba ne levegőt tároljon! A vákuumfóliázó a levegőt automatikusa kiszívja, így tasak mérete helytakarékosabb lesz!

A VK5 vákuumfóliázó az oldalán található két gomb segítségével nyitható fel. A lezárni kívánt max. 30 cm széles csomagot helyezzük el egyenletesen a vákuumfóliázóban, majd csukjuk rá a tetejét. A készülék automatikusan működik, a felső részt nem kell nyomni!

A vákuumfóliázót használhatjuk fóliatekerccsel, tasakkal és a korszerű 3D-s fólia tasakkal is.

A 3D struktúrájú vákuumfólia zacskó felső oldala a hagyományos tasakhoz hasonlóan sima, az alsó oldala viszont keményebb és kockás mintázatú, melynek köszönhetően a vákuumszívás egyenletesebb lesz.

A vákuumfóliázó kitűnő segítség sous-vide ételek készítésekor, mivel ennél az eljárásnál alacsony hőmérsékleten, lassan főzzük meg a vákuum csomagolt ételeket.

Ha nem akarjuk, hogy hűtőnknek szaga legyen, hogy az ételek hamar elszíneződjenek, megromoljanak, ha szívesen tennénk el a kertben megtermett zöldségeket, gyümölcsöket, mindenképpen érdemes beszereznünk a VK5 automatikus vákuumfóliázó eszközét!

Teljesítménye:         170 W
Kapacitás:                 11 liter/min
Vákuum:                   -0,8bar
Súlya:                         1,6 kg
Mérete:                      9,5­*39*17 cm

Kategória: