STEBA VK6

32990 Ft

Vákuumfóliázó, fóliahegesztő

A STEBA fóliahegesztővel az élelmiszer tovább marad friss, a fóliahegesztővel csomagolt étel kisebb helyen elfér, a sous-vide-álás feltétele a vákuumcsomagolás! A STEBA fóliahegesztője mindennapos segítség.

Termék megvásárlása

Rozsdamentes acél ház

Erős vákuum

Max. 28cm-es vákuum fóliához

Kézi és automata vezérlés

Jó választás sous-wide ételek készítéséhez, friss és kész ételek fagyasztóban tárolásához.

Az erős motor egy nagy teljesítményű vákuumfóliázóra utal, míg az inox borítás egy modern, esztétikus és időtálló fóliahegesztőre. Ha ez a két fontos tulajdonság találkozik, akkor biztosan a VK6 vákuumfóliázóról van szó!

Tudta Ön, hogy a VK6 vákuumfóliázó 16l/perc szívóerősségével a STEBA legerősebb fóliahegesztője?

A vákuumfóliázó automatikus használata kényelmes, melyhez max. 28 cm széles vákuumfólia tekercset, tasakot vagy az új típusú 3D struktúrájú tasakot használhatjuk.

Amennyiben puhább, törékenyebb ételeket szeretnénk vákuumcsomagolással ellátni, úgy állítsuk be manuálisan a vákuumfóliázó szívóerősségét, ne a maximális 0,8 bar-ral dolgozzunk!

A vákuumfóliázó külső rozsdamentes borítása miatt és a német tervezésnek, precizitásnak köszönhetően hosszú ideig lesz mindennapi segítségünk a konyhában. Épp ezért gondosan ügyeltek a tervezők arra is, hogy kis mérete és súlya miatt könnyen találjunk neki helyet a konyhában, vagy egy mozdulattal át tudjuk tenni egyik helyről a másikra!

Számoljon le a mindennapi vásárlással, a hamar romló vagy „hûtő-szagú” ételekkel, szerezze be inkább a VK6 vákuumfóliázót!

Teljesítmény:           170W
Kapacitás:                 16 liter/óra
Max vákuum:           -0,8bar
Méret:                        6,5 x 34 x 15 cm
Suly:                           1,4kg

2 év garancia

Cikkszám: SB VK6 Kategóriák: ,