STEBA VT3

34990 Ft

Ventilátor

A STEBA ventilátorok télen-nyáron használhatóak. A VT2 ventilátor 2, a VT3 típus 3 fokozattal bír. Mérete miatt könnyen szállítható vagy helyezhető el bárhol. Leginkább szellőztető ventilátorként ajánlott.

Termék megvásárlása

10m-es légáram

3 ventilátor fokozat

Egész évben használható ventilátort keres? Válassza a VT3 több funkciós ventilátort!

Tegye a megfelelő helyre, állítsa e ventilátort a célnak megfelelő irányba, majd élvezze a hűsítő légáramlatot! Elsősorban padló ventilátorként javasolt használni.

A VT3 ventilátor felépítése eltér a hagyományos ventilátorokétól, így ez nem csupán egy propeller. Ennek köszönhetően a ventilátor teljesítménye is jóval nagyobb elődeihez képest, akár 10 méterre is elér hatása!

A ventilátor 1-es fokozatát télen használjuk, ami eredményeképp a fűtött szoba fenti meleg és lenti hideg levegője kiegyenlítődik, ezáltal kellemesebb, melegebb hőérzetet biztosítva. Ennél a fokozatnál a ventilátor kimeneti részét fordítsuk a mennyezet felé.

A ventilátor 2-es 3-as fokozatát meleg időben ajánlott használni. Ezek közül válassza azt, amelyik a hőmérsékletnek és az Ön igényeinek leginkább megfelelő. Vigyázzon, a ventilátort soha ne helyezze könnyen becsíphető tárgyak (pl. függöny) közelébe!

A ventilátor kis mérete miatt könnyen szállítható, áthelyezhető. A VT3 ventilátor további előnye az esztétikus külseje és könnyű tisztíthatósága!

Méret:                 44,5 x 40 x 35 cm
Teljesítmény:    60W
Súly:                    4,3kg

2 év garancia

Cikkszám: SB VT3 Kategóriák: ,