STEBA VT4

28000 Ft

Álló ventilátor távirányítóval

Távirányítóval állítható Steba Vt 4 álló ventilátor. Változtatható sebesség fokozat és intenzitás, időzítővel. Három beállítható ventilátor program. 54 Wattos teljesítmény, akár 73 m³ / perc légáramlással.

Termék megvásárlása

10 méteres légáram

10 méteres légáram

Unja már a nagy meleget a lakásban? Kedve sincs kimozdulni? Esetleg frissítene egy helyiség levegőjén, legyen az iroda, vagy hálószoba?

A Steba VT 4 távirányítós álló ventilátora lehetővé teszi, hogy nem kell többet elviselnie a fülledt levegőt.

A teljes mértékben fehér színű Steba VT 4 álló ventilátor, nem fog kiríni a szobából, nappaliból sem. Minimál vagy skandináv stílusú lakások tökéletes kiegészítője lehet megjelenésének köszönhetően, ám más lakásokba is remekül passzol letisztult külseje.

A masszív talapzatú Steba VT 4 álló ventilátor feje billenthető, törzsén található gombjaival számos beállítási lehetőség közül válogathat.

Klímával kiegészítve olyan helyre is befújathatja a hűs levegőt, ahová eddig nem ért el!

Távirányítójának segítségével állíthat a ventilálás sebességén, és a különböző funkcióbeállítások közül, melyeket kiegészíthet időzítővel, és 90°-ban elforduló levegő áramoltatással.

A három sebesség fokozat mellett, 1-7 óráig időzítőt is beállíthat, illetve a sebesség váltakozás egyes módjai közül is választhat, így a tartós egyenletes levegő áramoltatás, vagy a két különbözőképpen váltakozó levegő mozgatások közül.

Steba VT 4 álló ventilátorral hűsölni most igazán megéri, elsőként webáruházunkban, két év garanciával!

Technikai adatok

Teljesítmény:             54 Watt
Súly:                             5,7 kg
Légszállítás:               73 m³ / perc
Méretek:                     134 x 45 x 42 cm
Ház színe:                   fehér

Távirányító a csomagban

2 év garancia

Cikkszám: SB VT4 Kategóriák: ,