STEBA WP1

28990 Ft

Melegentartó lap

Steba WP1 melegen tartó lap az ideális hőmérsékleten tartja az ételeket. 50-120C között beállítható a kívánt hőmérséklet. Az alapkészlet két részből áll, mely bővíthető még 3 lappal.

Termék megvásárlása

Üvegkerámia felület

120°C-ig állítható termosztát

Bővíthető 1.5 méterig

Hogy lehet frissen tálalni az ételeket a későn érkező vendégeknek?

A megoldás kulcsa a Steba WP1 melegen tartó lap

A melegen tartó lap 50-120°C hőmérséklet között állítható be és használható bármekkora méretű edényhez!

Ha nem szeretne a fogások között állandóan felugrálni és azokat melegíteni, kérjen segítséget a WP1 melegen tartó laptól! Ha a vendégség előtt hagyna egy szusszanásnyi időt magára is anélkül, hogy az ételek elhűlnének, megint csak a WP1 melegen tartó lap a megoldás!

A melegen tartó lap egy alapegységből áll, amely önmagában is használható, illetve egy kiegészítő melegen tartó lapból, amely nagyobb méretű vagy több edény használatakor kábellel vagy közvetlenül az alapegységhez kapcsolható. A melegen tartó lapon található a termosztát, de összekötve a kiegészítő elemmel, azonos hőmérsékletet tartanak.

Igény szerint további 3 melegen tartó lap csatlakoztatható még a szetthez, de ezeknél figyelembe kell venni, hogy minden egyes plusz egység csatakoztatásláva 5 °C-ot veszít a kívánt hőmérsékletből.

A melegen tartó lap tisztítása egy nedves kendővel egyszerűen megoldható, soha ne használjon hozzá éles, dörzsölő eszközt!

Mérete:               2x  29x35x4cm
Teljesítmény:     2x 220W

2 év garancia

Cikkszám: SB WP1 Kategóriák: ,