Steba FG100

39990 Ft

Kontatkt grill

Grillezzen télen-nyáron. Teraszon, szabadban, konyhában. Állítható hőfokszabályozó, színváltós kijelző, nagy sütőfelület, Low-Fat technológia, melegentartó funkció segíti a tökéletesebb grill élményt.

Termék megvásárlása

Low-Fat grill

Bordás grill lap

Digitális hőfokszabályó

30 perces timer

Intsen búcsút a füstszagú ruháknak, az elszenesedett ételeknek, a tűzgyújtással járó „hercehurcának”, az időjárástól függő grill partyknak.

Próbálja ki az új STEBA FG100 elektromos kontakt grillt.

A FG100 kontakt grillt használhatja kis konyhában, teraszon vagy akár kiviheti a kertbe is. Az elektromos grillhez csak áramra van szüksége és már indulhat is a gondtalan sütögetés.
A 235° C-ig állítható hőfokszabályzó abban segít, hogy az optimális sütési hőmérséklet beállításával a legtökéletesebb grill élmény érhessük el. Elődjéhez képes újdonságnak számít a színváltós kijelző, mely folyamatosan tájékoztatja használóját az éppen aktuális hőfokról. A kijelző kékről pirosra színeződése azt jelenti, hogy a kontakt grill elérte a beállított hőfokot.
Elkészült az étel, de még nem érkeztek meg a vendégek, barátok, a családtagok! A készülék melegentartó funkciója erre is megoldást kínál. A finom grillezett étel mindig friss és megfelelő hőmérsékletű lesz, bármikor kerüljön is fogyasztásra.
A Low-fat technológiának köszönhetően a grillezett ételek – húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök – mindig egészségesek és ízletesek maradnak.
A rozsdamentes acél ház elegáns külsőt ad, mely a konyha dísze is lehet. Tisztítása egyszerű és kis helyen elfér, mert állítva is tárolható.

Technikai paraméterek:

Teljesítmény:                             2000 W (230 V)
Súly:                                             3.9 kg
Méretei (Mag./Szél./Mély.):   15 x 33 x 36 cm
Külső borítás :                            Rozsdamentes acél/Fekete

2 év garancia

Cikkszám: SB FG100 Kategóriák: ,