a_stebarol

STEBA Vásárlói vélemények

S. Gábor, Budapest

Valószínű, hogy jövőre a balatoni nyaralómba is veszek Önöktől egy olyan VG 300-as álló grillt, mert nagyon bevált otthon. A nyár jelentős részét a Balatonon töltjük, szuper élmény a tűzrakás, azonban néha kényelmesebb és lustább vagyok, s hiányzik a bevált grillem

K. Erzsébet, Budapest

Nagyon örülök, hogy receptet küldtek Nekem, mert már lassan kezdek kifogyni az ötletekből. Amióta a STEBA grillen sütöm a zöldségeket, húsokat, még a gyerekemnek is nagyobb kedve támad a zöldségevésre. Máskor sajnos nem tudjuk rávenni, hogy zöldséget egyen!

H. János, Szeged

Valószínű, hogy jövőre a balatoni nyaralómba is veszek Önöktől egy olyan VG 300-as álló grillt, mert nagyon bevált otthon. A nyár jelentős részét a Balatonon töltjük, szuper élmény a tűzrakás, azonban néha kényelmesebb és lustább vagyok, s hiányzik a bevált grillemA sikerélmény számomra, mint vállalkozó számára nagyon fontos. A másik fontos tényező az idő. Nos, a STEBA álló grilljén eddig még mindig sikerélményem volt, a család és a barátaim le vannak nyűgözve: máskor én nem veszek részt az ételkészítésben, itt pedig ízletes finomságokat készítek, s örömmel teszem eléjük. Olyan jó társaságban étkezni, s elégedett visszajelzést kapni! Mivel már a 40-hez közeledek, nem volt várható, hogy a konyhaművészet, szakácskodás irányába veszem az irányt. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen grill ennyi kellemes kihívást és jó élményt tud adni, s pozitív visszaigazolást önmagamnak: a konyhában is megállom a helyem! No, a tűzhelynél azóta sem, csak és kizárólag grill ételeket vagyok hajlandó elkészíteni, viszont mindig örömmel, s sikerrel.

Gy. Zoltánné, Pécs

Az FG 65 készüléket javasolták nekem, s nagyon örülök neki. Azon kívül, hogy nagyon ízletes húsokat sütök, s a családom is elégedett, számomra nagy előnye még, hogy a korábbi más gyártmányú grillemhez képest a készülék eltakarítása valóban egyszerű. Semmilyen vegyszert nem használok, csak papírtörlőt, s pikk-pakk el tudom tenni a sütés után. Szuper!!!