Mindenki rajong az ízletes és egészséges ételekért. Az étkezés egy gasztronómiai élmény, nem egyszerűen csak egy biológiai szükséglet. Ön is így gondolja?
Ma már alapelvárás, hogy az ételnek legyen színe és íze. Érezni lehessen az ételek saját ízvilágát és jellegzetes karakterét. A ropogós, intenzív ízű ételek titkos hozzávalója: a gőz. Roston sütéshez, egyszerű tepsiben sült zöldségekhez, kenyerekhez és desszertekhez egy gőzsütő tökéletes választás lehet. A gőzzel való sütés-főzést már régóta használják az éttermek séfjei, ám a háztartásokba csak jó pár éve „tette be a lábát.”
Az étel érezhetően finomabb lesz ha gőzsütőben sütik.
A gőzsütők többet tudnak, mint a hagyományos sütők. A hagyományos sütők a száraz forró levegőt keringteti a sütőtérben. Ezzel szemben a gőzsütőben kombinálni lehet a forró levegőt a gőzzel. Az ételek nedvességtartalma megmarad, nem száradnak és zsugorodnak össze sütés közben az ételek. A Steba gőzsütője a hagyományos sütés mellett még számos extrával is megörvendezteti a sütni-főzni vágyókat. Fermentálás, aszalás, joghurt készítés, ezeket mind-mind tudja a Steba gőzsütő.
Miért lesz ízletesebb és finomabb az étel, ha gőzben sütjük?
Mert alacsonyabb sütési hőmérséklet is elegendő az ételek elkészítéséhez, így az alapanyagok nem veszítik el természetes ízüket, aromájukat és tápanyag- és vitamintartalmukat. Ízletesebbek és egészségesebbek lesznek a gőzben sült fogások. A „gőzös” sütőben az ételek nem száradnak ki, nedvességtartalmukat megőrzik. A végeredmény: egy igazi gasztronómiai hullámvasút. A hús belseje omlós, kívül szépen megpirult és ropogós, a zöldség roppanós és élettel teli, a sütemény, kenyér pedig ínycsiklandóan puha lesz a „gőzfürdőben”. S még egy plusz: gőzben hamarabb elkészülnek az ételek, időt és energiát spórolhat magának.
Szeretné Ön is ilyen ételekkel meglepni szeretteit?
A STEBA gőzsütő használatával egészségesebb táplálkozást biztosíthat családjának, kevesebb zsiradék elérése mellett. S ne felejtse az ételek melegítése is kiváló megoldás lehet a gőzsütő! Gőzmelegítéssel elkerülhető az ételek kiszáradása.
A gőzben sütés jó. Gyorsan és kényelmesen készíthetünk valami finomat, ami egészséges is!
Kicsi a konyhája? Nincs hely több konyhai készüléknek? Talán a STEBA DG40 multifunkcionális gőzsütő ideális választás lehet.
Válassza 2020-ban is a Jófalat finom falatait és válogasson kedvére étlapjuk kínálatából. Miért a Jófalat? az évszakoknak megfelelő, hetente megújuló kínálatából választhat ételeket reformételek házias ízvilággal széles menüválaszték, kedvező árakkal speciális diéták, kórházban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező dietetikusok szerint korszerű weboldal és rendelési felület: – étkezési szokásoknak megfelelő szűrési lehetőség – tápanyagérték minden ételre – …
Forró víz 1 perc alatt? Ez nem varázslat. Ez a valóság. Ki ne vágyna egy olyan készülékre, mellyel gyorsan és energiatakarékosan süthet, főzhet. Az indukciós elven működő főzőlap egy fejlett technológián alapul, mely számos előnnyel kecsegteti a konyhában serénykedőket. Kipróbálná? Az új technológia Michael Faraday (1791-1867) angol fizikus és kémikus. Tíz év kutatómunka után 1831-ben …
Eredetileg a "szép darab hús" anatómiai származása szerint lehet bélszín, hátszín vagy T-Bone steak, rumpsteak, filet, stb.. Különböző országokban másképp vágják, darabolják a húsokat. Másképp Olasz- vagy Németországban, egész másként Amerikában. Magyarországon rendesen vágott steaket találni sajnos nehéz, az úgynevezett T-bone steak pedig hentestől szinte beszerezhetetlen, hiszen nálunk nem úgy darabolják a húst, hogy [...]
Mi az a Sous Vide? Egy gasztronómiai utazás. Egy darabka inspiráció. Egy élmény, melyben bátran szárnyalhat. Kóstoljon bele a sous vide ízvilágába! De mi is rejlik e két szó mögött?
Gőzben sütve finomabb
Mindenki rajong az ízletes és egészséges ételekért. Az étkezés egy gasztronómiai élmény, nem egyszerűen csak egy biológiai szükséglet. Ön is így gondolja?
Ma már alapelvárás, hogy az ételnek legyen színe és íze. Érezni lehessen az ételek saját ízvilágát és jellegzetes karakterét. A ropogós, intenzív ízű ételek titkos hozzávalója: a gőz. Roston sütéshez, egyszerű tepsiben sült zöldségekhez, kenyerekhez és desszertekhez egy gőzsütő tökéletes választás lehet. A gőzzel való sütés-főzést már régóta használják az éttermek séfjei, ám a háztartásokba csak jó pár éve „tette be a lábát.”
Az étel érezhetően finomabb lesz ha gőzsütőben sütik.
Érdemes kipróbálni és megtapasztalni a Steba DG40 gőzsütő előnyeit!
A gőz mindent visz. Biztos siker a konyhában.
A gőzsütők többet tudnak, mint a hagyományos sütők. A hagyományos sütők a száraz forró levegőt keringteti a sütőtérben. Ezzel szemben a gőzsütőben kombinálni lehet a forró levegőt a gőzzel. Az ételek nedvességtartalma megmarad, nem száradnak és zsugorodnak össze sütés közben az ételek. A Steba gőzsütője a hagyományos sütés mellett még számos extrával is megörvendezteti a sütni-főzni vágyókat. Fermentálás, aszalás, joghurt készítés, ezeket mind-mind tudja a Steba gőzsütő.
Miért lesz ízletesebb és finomabb az étel, ha gőzben sütjük?
Mert alacsonyabb sütési hőmérséklet is elegendő az ételek elkészítéséhez, így az alapanyagok nem veszítik el természetes ízüket, aromájukat és tápanyag- és vitamintartalmukat. Ízletesebbek és egészségesebbek lesznek a gőzben sült fogások.
A „gőzös” sütőben az ételek nem száradnak ki, nedvességtartalmukat megőrzik. A végeredmény: egy igazi gasztronómiai hullámvasút. A hús belseje omlós, kívül szépen megpirult és ropogós, a zöldség roppanós és élettel teli, a sütemény, kenyér pedig ínycsiklandóan puha lesz a „gőzfürdőben”. S még egy plusz: gőzben hamarabb elkészülnek az ételek, időt és energiát spórolhat magának.
Szeretné Ön is ilyen ételekkel meglepni szeretteit?
A STEBA gőzsütő használatával egészségesebb táplálkozást biztosíthat családjának, kevesebb zsiradék elérése mellett. S ne felejtse az ételek melegítése is kiváló megoldás lehet a gőzsütő! Gőzmelegítéssel elkerülhető az ételek kiszáradása.
A gőzben sütés jó.
Gyorsan és kényelmesen készíthetünk valami finomat, ami egészséges is!
Kicsi a konyhája? Nincs hely több konyhai készüléknek? Talán a STEBA DG40 multifunkcionális gőzsütő ideális választás lehet.
Olvassa el, hogy mit tud a Gőzsütő!
Related Posts
Falatozzon 2020-ban a Jófalatnál!
Válassza 2020-ban is a Jófalat finom falatait és válogasson kedvére étlapjuk kínálatából. Miért a Jófalat? az évszakoknak megfelelő, hetente megújuló kínálatából választhat ételeket reformételek házias ízvilággal széles menüválaszték, kedvező árakkal speciális diéták, kórházban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező dietetikusok szerint korszerű weboldal és rendelési felület: – étkezési szokásoknak megfelelő szűrési lehetőség – tápanyagérték minden ételre – …
Indukciós főzőlap nem varázslat
Forró víz 1 perc alatt? Ez nem varázslat. Ez a valóság. Ki ne vágyna egy olyan készülékre, mellyel gyorsan és energiatakarékosan süthet, főzhet. Az indukciós elven működő főzőlap egy fejlett technológián alapul, mely számos előnnyel kecsegteti a konyhában serénykedőket. Kipróbálná? Az új technológia Michael Faraday (1791-1867) angol fizikus és kémikus. Tíz év kutatómunka után 1831-ben …
STEAK – kisokos
Sous Vide: A gasztronómiai élmény
Mi az a Sous Vide? Egy gasztronómiai utazás. Egy darabka inspiráció. Egy élmény, melyben bátran szárnyalhat. Kóstoljon bele a sous vide ízvilágába! De mi is rejlik e két szó mögött?