Forró víz 1 perc alatt? Ez nem varázslat. Ez a valóság. Ki ne vágyna egy olyan készülékre, mellyel gyorsan és energiatakarékosan süthet, főzhet. Az indukciós elven működő főzőlap egy fejlett technológián alapul, mely számos előnnyel kecsegteti a konyhában serénykedőket. Kipróbálná?
Az új technológia Michael Faraday (1791-1867) angol fizikus és kémikus. Tíz év kutatómunka után 1831-ben határozta meg az elektromágneses indukció törvényeit. Az ő munkájának köszönhető, hogy ma már ezt a módszert a főzésnél is használhatjuk.
Nekünk van 3 ütős érvünk a STEBA indukciós főzőlapjai mellett. Kíváncsi rá?
1 ÉRV: Energiatakarékos és hatékony. Rövidebb főzési idő az indukciós főzőlappal Sokkal hamarabb forr fel a víz egy indukciós főzőlapon, mint egy kerámialaposon. 80%-os hatékonysága annak köszönhető, hogy csak a speciális mágneses edény melegszik fel a hőtermelés következtében. Nincsen hőveszteség, ami természetesen azt jelenti, hogy energiatakarékos is. A főzőlap többi része, ahol nem érintkezik az edénnyel az nem meleg. Ez egyben biztonságos is. Amire érdemes figyelni: hogy csak speciális legalább 3-5 milliméter vastagságú mágneses edényeket szabad használni a főzőfelületen! Tegye próbára meglévő edényeit! Ha a mágnes hozzátapad az aljához akkor átment a teszten. Jó tudni: a legtöbb acél és öntöttvas főzőedény alkalmas erre.
2 ÉRV: Praktikus az indukciós főzőlap A felület nem tud annyira felmelegedni, mint más típusú főzőlapok. A főzőlapra véletlenül rákerülő étel nem ég rá a felületre, egyszerűen letakarítható. Ez egy nem éppen elhanyagolandó szempont. A főzőfelület igazodik az edény méretéhez. Nem kell aggódnia az edény mérete miatt, a legkisebb fazekat is ráteheti a legnagyobb főzőzónára is, hőveszteség nélkül. A STEBA IK 3500 indukciós modellnek nincsen előre kialakított főzőzónái, kényelmesen rátehet egy nagyobb fazekat vagy tepsit is.
3 ÉRV: Biztonságos a főzés egy indukciós főzőlappal A főzőlap csak ott melegszik, ahol érintkezik az edénnyel. Nincs hőveszteség és nincsen tűzveszély. Kisgyermekes családok számára ideális megoldás lehet.
A hordozható útitárs: STEBA IK50 indukciós főzőlap Ma már többfajta indukciós főzőlap kapható. Kicsi vagy nagy, beépített vagy éppen hordozható változat. Ha még bizonytalan, hogy milyen főzőlapot vegye, akkor a kisebb és hordozható verzió ideális választás lehet a tapasztalatok megszerzéséhez.
A STEBA új IK50 indukciós főzőlapját kifejezetten kisebb lakásokba tervezték. De ha éppen ahhoz van kedve, hogy magával vigye a nyaralásra és kempingezésre, akkor ez a modell tökéletes társ lesz ebben is.
Szeretné megismerni a STEBA IK50 indukciós főzőlapot? Kattintson ide
Hogy is lehetne legjobban megismerni egy készüléket? Használat közben.
Készítsen el egy mennyei receptet az indukciós főzőlapon!
2 tojás
Elkészítés: A cukkinit, édesburgonyát, hagymát reszelje le. Tegyen hozzá egy kicsi sót és hagyja állni. Majd nyomja ki belőle a felesleges nedvességet. Papírtörlővel kicsit törölgesse át. Egy másik tálban keverje össze a tojást a fűszerekkel, a kukoricaliszttel és a keményítővel. Keverje hozzá a már száraz lereszelt cukkini, burgonya, hagyma keveréket. Keverje össze alaposan. Vegyen elő egy serpenyőt és tegye az indukciós főzőlapra. Egy kicsit olajozza meg és egy evőkanálnyi mennyiséget tegyen a serpenyőbe és süsse szép ropogós barnára.
Háztartási pizzasütő 400°C hőmérséklettel A háztartási árammal működő sütőknél nehéz magas hőfokot elérni. Jellemzően 230-250 °C a maximális hőmérséklet az elektromos sütőkészülékeknél. A pizzasütéshez pedig magasabb hőfokra van szükség. Természetesen a fa tüzelésű kemencét elektromos árammal működővel kiváltani nem lehet, azonban a gázos opció mellett immár egy jelentős előrelépést jelent, hogy otthon 400°C-on süthetünk. STEBA …
Mi az a Sous Vide? Egy gasztronómiai utazás. Egy darabka inspiráció. Egy élmény, melyben bátran szárnyalhat. Kóstoljon bele a sous vide ízvilágába! De mi is rejlik e két szó mögött?
Örömmel próbál ki különleges ízeket? Elvárásai vannak az asztalára kerülő ételek minőségével? Az étkezés Ön szerint nemcsak egy szükséglet, hanem annál sokkal több? A szuvidálás, mint konyhai technológia már szinte mindenki számára ismert. Az oly népszerű konyhai főzőműsorok gyakori szereplői a szuvidáló készülékek. Egyáltalán nem alaptalan, hogy ilyen nagyon kedvelik a szakácsok ezt az eljárást. [...]
Mindenki rajong az ízletes és egészséges ételekért. Az étkezés egy gasztronómiai élmény, nem egyszerűen csak egy biológiai szükséglet. Ön is így gondolja? Ma már alapelvárás, hogy az ételnek legyen színe és íze. Érezni lehessen az ételek saját ízvilágát és jellegzetes karakterét. A ropogós, intenzív ízű ételek titkos hozzávalója: a gőz. Roston sütéshez, egyszerű tepsiben sült …
Indukciós főzőlap nem varázslat
Forró víz 1 perc alatt? Ez nem varázslat. Ez a valóság. Ki ne vágyna egy olyan készülékre, mellyel gyorsan és energiatakarékosan süthet, főzhet. Az indukciós elven működő főzőlap egy fejlett technológián alapul, mely számos előnnyel kecsegteti a konyhában serénykedőket. Kipróbálná?
Az új technológia
Michael Faraday (1791-1867) angol fizikus és kémikus. Tíz év kutatómunka után 1831-ben határozta meg az elektromágneses indukció törvényeit. Az ő munkájának köszönhető, hogy ma már ezt a módszert a főzésnél is használhatjuk.
Nekünk van 3 ütős érvünk a STEBA indukciós főzőlapjai mellett. Kíváncsi rá?
1 ÉRV: Energiatakarékos és hatékony. Rövidebb főzési idő az indukciós főzőlappal
Sokkal hamarabb forr fel a víz egy indukciós főzőlapon, mint egy kerámialaposon. 80%-os hatékonysága annak köszönhető, hogy csak a speciális mágneses edény melegszik fel a hőtermelés következtében. Nincsen hőveszteség, ami természetesen azt jelenti, hogy energiatakarékos is. A főzőlap többi része, ahol nem érintkezik az edénnyel az nem meleg. Ez egyben biztonságos is.
Amire érdemes figyelni: hogy csak speciális legalább 3-5 milliméter vastagságú mágneses edényeket szabad használni a főzőfelületen! Tegye próbára meglévő edényeit! Ha a mágnes hozzátapad az aljához akkor átment a teszten. Jó tudni: a legtöbb acél és öntöttvas főzőedény alkalmas erre.
2 ÉRV: Praktikus az indukciós főzőlap
A felület nem tud annyira felmelegedni, mint más típusú főzőlapok. A főzőlapra véletlenül rákerülő étel nem ég rá a felületre, egyszerűen letakarítható. Ez egy nem éppen elhanyagolandó szempont.
A főzőfelület igazodik az edény méretéhez. Nem kell aggódnia az edény mérete miatt, a legkisebb fazekat is ráteheti a legnagyobb főzőzónára is, hőveszteség nélkül. A STEBA IK 3500 indukciós modellnek nincsen előre kialakított főzőzónái, kényelmesen rátehet egy nagyobb fazekat vagy tepsit is.
3 ÉRV: Biztonságos a főzés egy indukciós főzőlappal
A főzőlap csak ott melegszik, ahol érintkezik az edénnyel. Nincs hőveszteség és nincsen tűzveszély. Kisgyermekes családok számára ideális megoldás lehet.
A hordozható útitárs: STEBA IK50 indukciós főzőlap
Ma már többfajta indukciós főzőlap kapható. Kicsi vagy nagy, beépített vagy éppen hordozható változat. Ha még bizonytalan, hogy milyen főzőlapot vegye, akkor a kisebb és hordozható verzió ideális választás lehet a tapasztalatok megszerzéséhez.
A STEBA új IK50 indukciós főzőlapját kifejezetten kisebb lakásokba tervezték. De ha éppen ahhoz van kedve, hogy magával vigye a nyaralásra és kempingezésre, akkor ez a modell tökéletes társ lesz ebben is.
Szeretné megismerni a STEBA IK50 indukciós főzőlapot? Kattintson ide
Hogy is lehetne legjobban megismerni egy készüléket? Használat közben.
Készítsen el egy mennyei receptet az indukciós főzőlapon!
Recept javaslatunk: Cukkini fasírt indukciós főzőlapon
Hozzávalók:
Tipp: Fokhagymás joghurttal tálalja.
Ismerje meg a STEBA indukciós főzőlap kínálatát!
Related Posts
Elektromos pizzasütő 400°C
Háztartási pizzasütő 400°C hőmérséklettel A háztartási árammal működő sütőknél nehéz magas hőfokot elérni. Jellemzően 230-250 °C a maximális hőmérséklet az elektromos sütőkészülékeknél. A pizzasütéshez pedig magasabb hőfokra van szükség. Természetesen a fa tüzelésű kemencét elektromos árammal működővel kiváltani nem lehet, azonban a gázos opció mellett immár egy jelentős előrelépést jelent, hogy otthon 400°C-on süthetünk. STEBA …
Sous Vide: A gasztronómiai élmény
Mi az a Sous Vide? Egy gasztronómiai utazás. Egy darabka inspiráció. Egy élmény, melyben bátran szárnyalhat. Kóstoljon bele a sous vide ízvilágába! De mi is rejlik e két szó mögött?
Gourmand fogások szuvid rúddal
Gőzben sütve finomabb
Mindenki rajong az ízletes és egészséges ételekért. Az étkezés egy gasztronómiai élmény, nem egyszerűen csak egy biológiai szükséglet. Ön is így gondolja? Ma már alapelvárás, hogy az ételnek legyen színe és íze. Érezni lehessen az ételek saját ízvilágát és jellegzetes karakterét. A ropogós, intenzív ízű ételek titkos hozzávalója: a gőz. Roston sütéshez, egyszerű tepsiben sült …