Örömmel próbál ki különleges ízeket? Elvárásai vannak az asztalára kerülő ételek minőségével? Az étkezés Ön szerint nemcsak egy szükséglet, hanem annál sokkal több?
A szuvidálás, mint konyhai technológia már szinte mindenki számára ismert. Az oly népszerű konyhai főzőműsorok gyakori szereplői a szuvidáló készülékek. Egyáltalán nem alaptalan, hogy ilyen nagyon kedvelik a szakácsok ezt az eljárást. Szuvidálással valóban különleges ételeket készíthetünk el, melyek a légmentesen zárt speciális vákuumtasakokban egyenletes hőmérséklet mellett készülnek elő. A szuvidálás során készített ételek nemcsak megőrzik színüket, ízüket és textúrájukat, hanem egy pici gourmandság is kerül beléjük: a tökéletes ízharmónia.
Legyen kreatív a konyhában és kísérletezzen az ízekkel, alapanyagokkal!
Ételművészetaz otthoni konyhában
A STEBA SV80 szuvidáló rúd azok számára tökéletes választás, akiknek kicsi a konyhája és nem fér el egy nagyobb méretű szuvidáló kád. A praktikus szuvidáló rúd kis helyen elfér, de hatékonysága a nagy szuváló készülékekkel vetekszik.
Szuvidálás, szuvid rúddal. Bárhol és bármikor.
Az új STEBA SV80 szuvidáló rudat bárhol használhatja. A készülék bármely edénnyel használható, ami legalább 15 cm mélységű. Egyszerűen csíptesse az edény oldalára és állítsa be a kivánt hőfokot és időt és már kezdődhet is a szuvidálás.
Egy 20 literes tartályt 45 perc alatt melegít fel 56ºC-ra. Az igényes kialakítású szuvidáló rúd, könnyen kézre áll. A tetején lévő LCD kijelző a hőmérsékletet és az időt jelzi, így naprakész információt kaphat a szuvidálás menetéről. A választás szabadsága adott, hiszen az idő és a hőfok is állítható a készüléken.
Mobilról is irányítható?
Hát persze. Az új STEBA SV80 szuvidáló rudat kezelheti mobil telefonjáról is. A STEBA sous vide applikációt könnyedén letöltheti okos telefonjára.
Mindenki rajong az ízletes és egészséges ételekért. Az étkezés egy gasztronómiai élmény, nem egyszerűen csak egy biológiai szükséglet. Ön is így gondolja? Ma már alapelvárás, hogy az ételnek legyen színe és íze. Érezni lehessen az ételek saját ízvilágát és jellegzetes karakterét. A ropogós, intenzív ízű ételek titkos hozzávalója: a gőz. Roston sütéshez, egyszerű tepsiben sült …
Milyen egy gőzben készült étel? Ha megkóstolja érezni fogja a különbséget. Más az íze, a színe, az állaga. A ropogósabb, szaftosabb, zamatosabb és sokkal intenzívebb ízélményt ad. A titok, ami már nem is titok: a gőzsütésben rejlik. A séfek már régóta használják a gőzsütőt… Egy gőzsütő többet tud mint egy mikrohullámú sütő és egy hagyományos …
Háztartási pizzasütő 400°C hőmérséklettel A háztartási árammal működő sütőknél nehéz magas hőfokot elérni. Jellemzően 230-250 °C a maximális hőmérséklet az elektromos sütőkészülékeknél. A pizzasütéshez pedig magasabb hőfokra van szükség. Természetesen a fa tüzelésű kemencét elektromos árammal működővel kiváltani nem lehet, azonban a gázos opció mellett immár egy jelentős előrelépést jelent, hogy otthon 400°C-on süthetünk. STEBA …
A német STEBA márka egyre ismertebb, s jóleső érzés volt elismerő szavakat kapni az ott kínált frissen grillezett csirkemellre. Mindenki, aki kóstolta ízletesnek, omlósnak találta. Nem pácoltuk előre! Mivel ízesítettük? Nézze meg 3D-ben. Konyha? Minden, ami konyhával, konyhafelszereléssel kapcsolatos, akár bútor, akár eszköz, akár háztartási gép, megtalálható volt az Arénában. Nem hiányozhattunk mi sem, …
Gourmand fogások szuvid rúddal
Örömmel próbál ki különleges ízeket? Elvárásai vannak az asztalára kerülő ételek minőségével? Az étkezés Ön szerint nemcsak egy szükséglet, hanem annál sokkal több?
A szuvidálás, mint konyhai technológia már szinte mindenki számára ismert. Az oly népszerű konyhai főzőműsorok gyakori szereplői a szuvidáló készülékek. Egyáltalán nem alaptalan, hogy ilyen nagyon kedvelik a szakácsok ezt az eljárást. Szuvidálással valóban különleges ételeket készíthetünk el, melyek a légmentesen zárt speciális vákuumtasakokban egyenletes hőmérséklet mellett készülnek elő. A szuvidálás során készített ételek nemcsak megőrzik színüket, ízüket és textúrájukat, hanem egy pici gourmandság is kerül beléjük: a tökéletes ízharmónia.
Legyen kreatív a konyhában és kísérletezzen az ízekkel, alapanyagokkal!
Ételművészetaz otthoni konyhában
A STEBA SV80 szuvidáló rúd azok számára tökéletes választás, akiknek kicsi a konyhája és nem fér el egy nagyobb méretű szuvidáló kád. A praktikus szuvidáló rúd kis helyen elfér, de hatékonysága a nagy szuváló készülékekkel vetekszik.
Szuvidálás, szuvid rúddal. Bárhol és bármikor.
Az új STEBA SV80 szuvidáló rudat bárhol használhatja. A készülék bármely edénnyel használható, ami legalább 15 cm mélységű. Egyszerűen csíptesse az edény oldalára és állítsa be a kivánt hőfokot és időt és már kezdődhet is a szuvidálás.
Egy 20 literes tartályt 45 perc alatt melegít fel 56ºC-ra. Az igényes kialakítású szuvidáló rúd, könnyen kézre áll. A tetején lévő LCD kijelző a hőmérsékletet és az időt jelzi, így naprakész információt kaphat a szuvidálás menetéről. A választás szabadsága adott, hiszen az idő és a hőfok is állítható a készüléken.
Mobilról is irányítható?
Hát persze. Az új STEBA SV80 szuvidáló rudat kezelheti mobil telefonjáról is. A STEBA sous vide applikációt könnyedén letöltheti okos telefonjára.
Legyen kreatív, irány a konyha!
Kezdődhet a szuvidálás.
Az alábbi készülékeket ajánljuk Szuvidáláshoz:
Steba SV2
89990 FtSteba SV200
169990 FtSteba SV50 szuvid rúd
64990 FtSteba SV80 szuvid rúd
79990 FtRelated Posts
Gőzben sütve finomabb
Mindenki rajong az ízletes és egészséges ételekért. Az étkezés egy gasztronómiai élmény, nem egyszerűen csak egy biológiai szükséglet. Ön is így gondolja? Ma már alapelvárás, hogy az ételnek legyen színe és íze. Érezni lehessen az ételek saját ízvilágát és jellegzetes karakterét. A ropogós, intenzív ízű ételek titkos hozzávalója: a gőz. Roston sütéshez, egyszerű tepsiben sült …
Miért hasznos a gőzsütő?
Milyen egy gőzben készült étel? Ha megkóstolja érezni fogja a különbséget. Más az íze, a színe, az állaga. A ropogósabb, szaftosabb, zamatosabb és sokkal intenzívebb ízélményt ad. A titok, ami már nem is titok: a gőzsütésben rejlik. A séfek már régóta használják a gőzsütőt… Egy gőzsütő többet tud mint egy mikrohullámú sütő és egy hagyományos …
Elektromos pizzasütő 400°C
Háztartási pizzasütő 400°C hőmérséklettel A háztartási árammal működő sütőknél nehéz magas hőfokot elérni. Jellemzően 230-250 °C a maximális hőmérséklet az elektromos sütőkészülékeknél. A pizzasütéshez pedig magasabb hőfokra van szükség. Természetesen a fa tüzelésű kemencét elektromos árammal működővel kiváltani nem lehet, azonban a gázos opció mellett immár egy jelentős előrelépést jelent, hogy otthon 400°C-on süthetünk. STEBA …
Grillspecialista a Konyhakiállitáson
A német STEBA márka egyre ismertebb, s jóleső érzés volt elismerő szavakat kapni az ott kínált frissen grillezett csirkemellre. Mindenki, aki kóstolta ízletesnek, omlósnak találta. Nem pácoltuk előre! Mivel ízesítettük? Nézze meg 3D-ben. Konyha? Minden, ami konyhával, konyhafelszereléssel kapcsolatos, akár bútor, akár eszköz, akár háztartási gép, megtalálható volt az Arénában. Nem hiányozhattunk mi sem, …